9+1 πράγματα να κάνεις τα Χριστούγεννα | Πάστα Φλώρα

9+1 πράγματα να κάνεις τα Χριστούγεννα

Και ενώ λοιπόν, η αγαπημένη εποχή για τους περισσότερους απο εμάς, είναι σχεδόν εδώ, φτιάξαμε μια λίστα με τα «must do» των εορτών, ώστε να μην βαρεθείς ούτε στιγμή!

  1. Κάνε ενα movie marathon βλέποντας τις αγαπημένες σου εποχιακές ταινίες, φυσικά παρέα με την κολλητή σου και πολλά σνάκς, κάτω απο το φως του δέντρου.

👉🏽Κάποιες ταινίες που προσωπικά αγαπώ: Love Actually, Home Alone, While you were sleeping, elf.

  1. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κάνε πράγματα που αγαπάς και ενδεχομένως να μην έχεις τον χρόνο να πραγματοποιήσεις τον υπόλοιπο χρόνο. Διάβασε το αγαπημένο σου βιβλίο, δες κάποια σειρά ή ακόμη, ξεκουράσου.
  2. Κανόνισε μια βραδιά επανασύνδεσης με όλη την παρέα σου, που είναι πολύ πιθανό να σπουδάζουν σε άλλη πόλη ή και να μην έχεις τον χρόνο να τους βλέπεις τόσο συχνά.
  3. Περιποιήσου τον εαυτό σου. Γέμισε την μπανιέρα σου με άλατα και έλαια, άπλωσε μια μάσκα και χαλάρωσε. Μπορείς να συνεχίσεις κάνοντας σκράμπς, μάσκες μαλλίων και σαφώς, μανικιούρ και πεντικιούρ.
  4. Τα Χριστούγεννα αποτελούν την καταλληλότερη εποχή για να ευαισθητοποιείς και να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου. Γι’αυτό, κάνε μια πράξη που θα βοηθήσει έμπρακτα κάποιον -και προπάντων να είσαι ευγνώμων για όλα όσα έχεις.
  5. Πήγαινε για ψώνια. Ε ναι, δεν θα βρεις πιο σωστή στιγμή για ψώνια απο αυτή των Χριστουγέννων. Οι εκπτώσεις και προσφορές στα περισσότερα είδη, θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το πιο όμορφο δώρο τόσο για εσένα, όσο και για τους δικούς σου ανθρώπους.
  6. Δοκίμασε να κάνεις κάτι διαφορετικό. Αν θες να ξεφύγεις απο την καθημερινότητα σου, πήγαινε κάποιο ταξίδι καθώς οι προσφορές των ταξιδιωτικών γραφείων θα σε διευκολύνουν στο έπακρον.
  7. Πήγαινε θέατρο, στον κινηματογράφο ή σε κάποια συναυλία, γενικά σε κάποιο event που θα σου προσφέρει υπέροχες αναμνήσεις για να θυμάσαι όλο τον υπόλοιπο χρόνο.
  8. Διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Μαγείρεψε όλα τα εορτινά γεύματα, βάλε τα κλασσικά τραγούδια των Χριστουγέννων και μην ξεχάσεις να περάσεις φανταστικά, παρέα με τα άτομα που αγαπάς.
  9. Πέρνα χρόνο με την οικογένειά σου. Φρόντισε να καλέσεις τους συγγενείς σου και να βρεθείς με τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς σου, συζητώντας και κάνοντας ουσιαστικά πράγματα που θα σου χαρίσουν πολύτιμες εμπειρίες για να θυμάσαι.

Σίσσυ Πολιτοπούλου

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top