Αύγουστος στην πόλη | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Κωνσταντίνα Πελώνη

Εάν είσαι από εκείνους που το καλοκαίρι και συγκεκριμένα ο πιο νεκρός μήνας του καλοκαιριού σε βρίσκει στην πόλη, μη σε παίρνει από κάτω! Πολλοί άνθρωποι περνούν το καλοκαίρι τους στην πόλη είτε λόγω υποχρεώσεων είτε εξαιτίας οικονομικών λόγων. Μη βλέπεις την άσχημη πλευρά απλά προσπάθησε να περάσεις όμορφα ακόμη κι έτσι

Πως θα περάσει όμως όσο πιο ανώδυνα αυτό το καλοκαίρι;

Μπορείς να κάνεις βραδινές βόλτες στην πόλη με τα πόδια ή το αυτοκίνητο σίγουρα θα βρίσκεις εύκολα να παρκάρεις. Ειδικά για την Αθήνα και συγκεκριμένα το κέντρο ο Αύγουστος είναι ιδανικός μήνας για παρκάρισμα. Μια βόλτα στο Μοναστηράκι, το Θησείο και την Ακρόπολη το βράδυ θα σε μαγέψουν. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις και τα νότια προάστια να σε χτυπήσει λίγος θαλασσινός αέρας.

Βάλε στόχους για τη νέα χρονιά. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, κράτα αποστάσεις από τα πράγματα και τους ανθρώπους για να βάλεις νέους στόχους. Χρειάζεται να μένουμε μόνοι με τον εαυτό μας ώστε να σκεφτούμε και να πάρουμε αποφάσεις και να υλοποιήσουμε ιδέες. Ο,τι σου χαλάει τη διάθεση βγαλε το από τη ζωή σου και κράτησε όσα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και αισιόδοξα.

Ωστόσο πάντα υπάρχει και η δυνατότητα κοντινών εκδρομών στη θάλασσα. Αν δουλεύεις μπορείς τα σαββατοκύριακα να ξεφεύγεις πηγαίνοντας στην παραλία για να χαλαρώνεις.

Σου ευχόμαστε έναν τέλειο μήνα!

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top