Δημιούργησε τις πιο ωραίες αναμνήσεις με την «When in Greece» | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Γιώτα Μαστροσαββάκη

Δεν θα ήταν υπέροχο για αλλαγή, έστω και για λίγο, να αφήσεις τον εαυτό σου να ζήσει με τον ελληνικό παραδοσιακό τρόπο και να υιοθετήσει ελληνικές συνήθειες;


Η ελληνική αγορά και δη τα ελληνικά εργαστήρια με την παραγωγή από ελληνικά προϊόντα έτοιμα να κοσμήσουν την καθημερινότητα σου και το σπίτι σου, έχουν ανελιχθεί εξαιρετικά όμορφα τα τελευταία χρόνια.

Μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται και το ελληνικό brand «When in Greece». Μια εταιρία με ιδιαίτερο χαρακτήρα τόσο στην εμφάνιση αλλά και όσο στην ψυχή της εταιρείας. Αν αγαπάς τα ταξίδια αυτό το brand έχει φτιαχτεί ειδικά για σένα, αφού σου προσφέρει τα πιο έξυπνα και ωραία travel accessories, souvenirs και άλλα πολλά, βασισμένα πάνω στην ελληνική κουλτούρα.

 


Σημειωματάρια, μαγνητάκια, σακίδια, μπλούζες, δερμάτινα θήκες φυλαγμένα από ελληνικά προϊόντα και παραγωγούς σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις στο online shop και φυσικά στο κατάστημα τους στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Υλικά από Ελλάδα, αγάπη και μεράκι είναι τα τρία βασικά συστατικά για την επιτυχία της «When in Greece», κι αυτό μας αποδεικνύουν η Μαρία, η Χρύσα, ο Πρόδρομος και ο Στέλιος, τέσσερις φίλοι και δημιουργοί του brand.

 


Δημιούργησε τις πιο ωραίες αναμνήσεις σου με «greek way».

Δημιούργησε τις πιο ωραίες αναμνήσεις σου με την «When in Greece».

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top