Διπλά νούμερα : Μανία ή σύμβολα; | Ελλάδα Κράλλη

Είμαι άτομο που πιστεύει γενικότερα στον Θεό, μα και σε διάφορα σημάδια που είτε μπορεί να προκληθούν από φυσικά αίτια είτε κρύβονται μέσα σε αριθμούς. Πιστεύω ότι όταν κάτι είναι να φανερωθεί θα γίνει την κατάλληλη στιγμή και κατά ένα περίεργο τρόπο γίνεται εκεί που δεν το περιμένω. Άραγε συμβάλει το σύμπαν για αυτό; Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν κάτι θέλουν πάρα πολύ το σύμπαν συνωμοτεί μαζί του για να το πετύχουν. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που ότι και αν συμβεί η άποψη τους θα είναι αρνητική για τα πάντα.

Οι αριθμοί λοιπόν είναι σημαντικοί γύρω μας και αρκετοί τους προσπερνάμε δίχως να δίνουμε την απαραίτητη σημασία. Το πιο κλασσικό που μπορεί να σας τύχει να δείτε στο ρολόι σας είναι το 11 : 11. Μου έχει συμβεί αρκετά συχνά και οφείλω να ομολογήσω ότι μου είχε φανεί τόσο παράξενο που με είχε βάλει σε σκέψεις. Ποτέ μου δεν ένιωσα μεγάλο φόβο για αλλόκοτα πράγματα μιας και λίγο με ελκύουν. Επειδή αυτός ο κοινός αριθμός τύχαινε πολλές φορές να τον δω αποφάσισα να δω δυο ταινίες που αφορούσαν αυτό το νούμερο. Είχαν τον ίδιο τίτλο “11 / 11 / 11” και είχαν προβληθεί τον Νοέμβριο του 2011. Και οι δυο ταινίες ήταν συνδεδεμένες με την σκοτεινή πλευρά της σημασίας του αριθμού. Η μια ταινία το πήγαινε από την πλευρά του διαβόλου και η άλλη από την πλευρά των δαιμόνων που δημιουργούν την παραίσθηση ότι είναι άγγελοι.

Βέβαια οι ταινίες θα δείξουν τις περισσότερες φορές οπτική και για να πουλήσουν θα το πάνε από την πλευρά του σκοτεινού βασιλείου. Κατά την γνώμη μου, μου άρεσε η σκηνοθεσία με την άποψη των δαιμόνων. Όμως, η αλήθεια διαφέρει σε σχέση με τις δυο ταινίες, απλά με έβαλαν να ερευνήσω ακόμη περισσότερο για αυτό το θέμα.

Πολλοί όταν βλέπουν τον αριθμό 11 : 11 κάνουν μια ευχή ή ότι εκείνη την στιγμή σημαίνει ότι κάποιος τους σκέφτεται. Αν όμως η πραγματικότητα διαφέρει κατά πολύ με το θέμα των προκαταλήψεων; Ίσως το σύμπαν να προσπαθεί να μας στείλει μηνύματα που λίγοι είναι εκείνοι που θα τα κατανοήσουν, διότι οι περισσότεροι είναι κλειστόμυαλοι και εγωιστές και πετούν ότι η ζωή τους δίνει απλόχερα, θεωρώντας το ασήμαντο. Είναι η ανθρώπινη πλέον λογική για την αναζήτηση περισσότερων πόρων χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως ίχνος αγάπης.

Τώρα από πλευράς αριθμολογίας, ο αριθμός αυτός έχει μέγιστη σημασία. Συμβολίζει την ισορροπία μεταξύ άντρων και γυναικών σε διάφορες πτυχές τους όπως στην εργασία, τα ιδανικά, την εφευρετικότητα, τα συναισθήματα, τις σκέψεις και το πνεύμα. Αλλά αν σκεφτούμε ότι 1 και 1 μας κάνει 2 τι μας προσφέρει; Το 2 προσφέρει άλλους συμβολισμούς όπως την ισότητα, καλοσύνη, ηρεμία, δυαδικότητα, δικαιοσύνη και λεπτότητα. Όσοι δείχνουν κατανόηση σε αυτή την σημασία είναι άτομα πνευματικώς ανεπτυγμένα και ευαίσθητα. Τα μηνύματα κοινώς που λαμβάνουν οι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) όταν κοιτούν αυτόν αριθμό είναι κυρίως να ανοίξουν έναν χώρο στη συνείδησή τους και να λύσουν καταστάσεις που κατοικούν στο υποσυνείδητο. Είναι σαν ένα άνοιγμα πύλης στο υποσυνείδητο που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν κάποιες καταστάσεις ή να αποκαταστηθεί ή επιβεβαιωθεί ένα γεγονός. Μοιάζει σαν μια πόρτα που θα καθορίσει την καθαρότητα των αποτελεσμάτων που συνειδητά ξεχνά ο ανθρώπινος νους.

Άλλες θεωρίες δίνουν μια διαφορετική εξήγηση και το πάνε κυρίως από την πνευματική σκοπιά του ζητήματος. Μιλούν για τους φύλακες αγγέλους μας που προσπαθούν να μας στείλουν μηνύματα ώστε να διαλευκάνουμε τις υποθέσεις που μας καίνε είτε σε τωρινό επίπεδο είτε σε κοντινό μέλλον. Ο αριθμός 1 μας θυμίζει την τάση να δημιουργούμε παράλληλες πραγματικότητες με τις σκέψεις μας, τις πεποιθήσεις μας και τις πράξεις μας.  Όταν λοιπόν ο αριθμός 1 επαναλαμβάνεται τότε δημιουργεί ένα συναίσθημα επαγρύπνησης στον οργανισμό μας.  Σκέψεις που έχουμε εκείνη την ώρα που το ρολόι δείχνει 11 : 11 είναι ευθυγραμμισμένες με τις αλήθειες μας. Δηλαδή αν σκεφτόμαστε θετικά για πράγματα που είναι να κάνουμε τότε θα πρέπει να αναλάβουμε δράση σύντομα. Είναι όπως ανέφερα και παραπάνω μια δίοδος πιο βαθιά στις σκέψεις μας. Όπως το φλας αποτυπώνει στιγμές της ζωής μας έτσι και αυτό λαμβάνει στιγμιότυπα των σκέψεων μας που μπορεί να πάρουν υλική μορφή αρκεί να πιάσουμε το μήνυμα που μας στέλνουν οι άγγελοι. Αυτή η αγγελική θεωρία μας δείχνει ότι ο αριθμός αυτός είναι ενθαρρυντικός σε ενέργειες που πρόκειται να προβούμε σε διάφορα επίπεδα της ζωής μας. Είναι μια εμπνευσμένη καθοδήγηση προς το φως ώστε να αυξηθεί η πνευματική μας επίγνωση με τη φώτιση. Κινήσεις που είναι κάνουμε επιβεβαιώνονται με αυτά τα μηνύματα και δημιουργούνται όμορφα ανοίγματα που θα μας φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά δεν υπάρχει μόνο το 11/11 που μας προξενεί ενδιαφέρον και περιέργεια, μα επίσης και άλλα διπλά νούμερα που το καθένα έχει τη δική του σημασία.  Σύμφωνα με στατιστικές έρευνες που έχουν γίνει υπάρχουν τα εξής :

222, 22 : 22 – Το λεγόμενο «τρένο της σκέψης μας», που θα υποστηρίξει αυτά που σκεφτόμαστε.

33, 3333 – Είναι το κοσμικό «Ναι», ότι οι αποφάσεις που είναι να πάρουμε θα είναι και οι κατάλληλες.

444, 4444 – Αυτό το σημείο είναι το κοσμικό «Όχι», που κοινώς δεν θα υπάρξει καμία πρόοδος σε ότι και αν σκεφτόμαστε να κάνουμε.

555, 5555 – Εδώ είναι το στάδιο που υπάρχουν αλλαγές σε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Είναι ένα σημείο που μπορεί για λίγο να το σκεφτόμαστε, μα είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να προχωρήσουμε.

666, 6666 – Αυτό μας δείχνει ότι βρισκόμαστε σε ανισορροπία. Θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο σκέψεως μας.

777, 7777 – Είναι ένα σημάδι ότι το «μάθημα κατανοήθηκε». Αντικατοπτρίζει αυτό που θέλαμε να μάθουμε ότι είναι σημαντικό κομμάτι για μας.

888, 8888 – Το σημάδι που μας δείχνει ότι κάτι τελειώνει είτε αυτό γίνεται με βραχυπρόθεσμο τρόπο είτε με μακροπρόθεσμο. Οι σκέψεις μας θα φέρουν το τέλος μιας κατάστασης με απότομο ή φυσικό τρόπο.

999, 9999 – Δείχνει την ολοκλήρωση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας ότι έχουν βρει τον τρόπο να προχωρούν μπροστά και όχι να κάνουν πισωγυρίσματα.

000, 00 : 00 – Αύτη είναι η ένδειξη ότι έχουμε ενότητα με το Σύμπαν. Μας υποδεικνύει πως όλα πάνε σωστά και διανοητικά και συναισθηματικά.

Πλησιάζοντας προς το τέλος της έρευνάς μου, μου άρεσε που διάβασα ότι συγκεκριμένα το 11/11 είναι για άτομα ονειροπόλα, γεμάτα ζωή και αγάπη και είναι πρόθυμα να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Είναι συνάμα εφευρετικά άτομα με δυνατότητες επιτυχίας στη δουλειά τους. Αλλά υπάρχουν και τα αρνητικά στην υπόθεση. Τέτοια άτομα γίνονται συνήθως λίγο ευέξαπτα, κυκλοθυμικά και έχουν νευρικότητα και περιμένουν από την οικογένεια, σχέσεις, φιλίες πολλά. Ίσως να κατατάσσομαι σε αυτή την κατηγορία μιας και έχω όνειρα πολλά και δυναμισμό να παλέψω για την ζωή αλλά έχω και τα αρνητικά μου όπως όλοι οι άνθρωποι, μα προσπαθώ να τα κατευνάσω όσο μπορώ.

Κλείνοντας την έρευνα μου θα ήθελα να χρησιμοποιήσω τα λόγια του εκπαιδευτή κοινωνικής ενδυνάμωσης Αργύρη Στρατηγάκη. Μέσα στη ζωή που διανύουμε κουβαλάμε πάνω μας ένα σακί και αυτό σταδιακά γεμίζει με τις εμπειρίες μας. Μέσα σε αυτές τις εμπειρίες είναι και τα συναισθήματα που κουβαλάμε και που τα φέρνουμε στην πραγματικότητα. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε με αυτό το βάρος παλεύοντας με όλα αυτά. Αντί όμως να ελαφρύνουμε τα βάρη με φως τα κάνουμε ακόμη χειρότερα με το να τα επιβαρύνουμε με το σκοτάδι.

Βέβαια δεν θα κάνω διαφήμιση της θεραπείας του κύριου Στρατηγάκη απλά μου άρεσε αυτό που τόνισε με το φως. Χρειαζόμαστε φως και αγάπη για να βαδίσουμε σωστά στην πορεία της ζωής μας. Αν δούμε λοιπόν τους αριθμούς που μας εμφανίζονται με την θετική πλευρά των πραγμάτων τότε όλα θα πάνε καλά. Προσοχή όμως να μην σας γίνει εμμονή ή να σας επιφέρει φόβο. Ψάξτε τα όμορφα και διώξτε τα άσχημα.

Πηγή: http://fanpage.gr/viral/perierga/vlepete-sinechia-otan-i-ora-ine-1111-na-ti-simeni

https://www.omorfizoi.gr/1111-vlepete-tous-idious-arithmous

Τι κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες 11.11;

http://www.astrology.gr/zodia/enallaktiki-gonia/story/47823/ti-theloyn-na-mas-poyn-oi-arithmoi-poy-emfanizontai-epanalamvanomena-mprosta-mas

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top