Είδαμε την Stand-Up παράσταση “Ώστε φτάσαμε λοιπόν σε αυτό το σημείο” στο YouTube | Πάστα Φλώρα

Σάββατο 11 Απρίλη στις 21:00 ανέβηκε η πρώτη σόλο Stand-Up παράσταση του Ηλία Φουντούλη, “Ώστε φτάσαμε λοιπόν σε αυτό το σημείο” στο YouTube και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί Σάββατο βράδυ, είτε με την καραντίνα, είτε και χωρίς αυτήν (εντάξει λίγο περισσότερο τώρα με την καραντίνα, θα προτιμούσαμε να τη βλέπαμε live π.χ )!

Έχοντας περάσει καιρός που συνεχώς ανέβαλα για την “άλλη εβδομάδα” την παράσταση του Ηλία στο Λοσάντζελε, ώσπου τελικά δεν πρόλαβα ποτέ να πάω να τη δω (η αυτοβιογραφία μου), ήρθε η στιγμή να τη δω στο YouTube εν μέσω καραντίνας. 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δηλώνω φαν του Ηλία, έχω δει αμέτρητα βίντεο στο YouTube, τον βλέπω τα Σαββατοκύριακα το μεσημέρι στην τηλεόραση και τον είχα παρακολουθήσει και στο opening act της παράστασης του Στέλιου Ανατολίτη στο θέατρο ELIART. Είναι ένας ευφυέστατος και ταλαντούχος άνθρωπος. Οπότε λίγο πολύ ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που θα δω και τα γέλια που θα κάνω. 

Τα της παράστασης

50 λεπτά παράστασης πέρασαν σαν νερό. Ούτε κοίταξα το ρολόι, ούτε πείνασα, ούτε νύσταξα, ούτε βαρέθηκα. Αντίθετα, όταν κατάλαβα ότι τελείωνε ένιωσα αυτό το αίσθημα της απογοήτευσης να μου τρυπά την καρδιά και το “κι άλλο, κι άλλο” να ακούγεται από τις σκέψεις μου. Δεν περίμενα ότι θα περνούσα τόσο καλά βλέποντας Stand-Up παράσταση από το σπίτι, δεδομένου το ότι όταν είσαι εκεί ζεις όλο το vibe, και παρακολουθείς την παράσταση σαν ένα σύνολο, μια ομάδα, αλλά και πάλι, ήταν πολύ πολύ καλή!

Το κυριότερο όμως ήταν τα γέλια. Από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος γέλασα πραγματικά. Και μου είχε λείψει αυτό, να γελάσω με την ψυχή μου.

Λόγω της καθημερινότητας που ζούμε και όλων αυτών των άσχημων εικόνων και ειδήσεων που βλέπουμε όλοι καθημερινά και περιστρέφονται γύρω από θανάτους, τον ιό και ασθενείς είχα ξεχάσει πώς είναι να παρακολουθείς κάτι για να διασκεδάσεις κι όχι για να αγχωθείς, να στεναχωρηθείς ή στην καλύτερη περίπτωση να ενημερωθείς. Η παράσταση αυτή του Ηλία ήταν μια ανάσα στην καθημερινότητα που ζούμε και μια υπενθύμιση, ότι όλα τελικά θα πάνε καλά και ότι υπάρχει κι αυτή η όψη του νομίσματος.

Αν θες λοιπόν, να γελάσεις και να ξεχαστείς η παράσταση αυτή είναι πιο αναγκαία από ποτέ και δε θα μετανιώσεις στιγμή που την άνοιξες για να την παρακολουθήσεις. 

Ρούλα Βαθίστα

Δες εδώ την παράσταση και πες μας τις εντυπώσεις σου!

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top