Είσαι έτοιμος για t-shirt “Armiriki”; | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Γιώτα Μαστροσαββάκη

Φωτογραφίες: Αμάντα Παππά


Πρόσφατα ανακαλύψαμε την εταιρεία Armiriki, μια εταιρία ένδυσης, ειδικευμένη στην μπλούζα, σε συνεργασία με ανεξάρτητους καλλιτέχνες. Η βάση της είναι στο Ναύπλιο, αφού οι μπλούζες σχεδιάζονται και δημιουργούνται εκεί από κατοίκους της περιοχής, ανεξαρτήτως ηλικίας.Τώρα θα μου πεις μπλούζες είναι, τόσες έχουμε ξαναδεί. Τσέκαρε λίγο την δουλειά τους και ξανασκέψου το. Δεν μιλάμε για απλά σχέδια ή συνηθισμένες στάμπες. Μιλάμε για την ελληνική παράδοση και κουλτούρα που έρχονται και δένουν, εξελίσσοντας έτσι κάτι τόσο απλό σε κατι, εξαιρετικά ιδιαίτερο.

Έχετε ακούσει την φράση «Σαν βρεγμένος γάτος»;

Γιατί αυτή την έκφραση αντί να την λέτε, να μην την φοράτε;

Το πιο ωραίο  και αναπάντεχο λογότυπο να το συνκοσμεί ένα ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής. Από την άλλη δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ελληνικές εκφράσεις και παρομοιώσεις, αλλά και με εμβληματικές σκηνές και φιγούρες του ελληνικού πολιτισμού που κοσμούν μοναδικά το t-shirt σου.Αδιαμφισβήτητα το Armiriki ξέρει τι θα πει δημιουργικότητα και μεράκι και αυτό είναι που έχει τραβήξει το κοινό τόσο πάνω τους.

Γιατί αν δεν έχουν οι Έλληνες σχεδιαστές και ελληνικές εταιρείες ένα τσικ παραπάνω μεράκι και δημιουργικότητα, τότε ποιος;

Ήταν από τις καλύτερες ανακαλύψεις που είχαμε και για να μην μακρηγορώ σας αφήνω τώρα γιατί έχω αφήσει και μια παραγγελία στο Armiriki μισή.


Καλά μας ψώνια.


Βρες το Armiriki εδώ:

Page/  Facebook / Instagram

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top