Εσύ ακούς K-Pop; | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Μαργαρίτα Πετρουλή


Η K-pop κουλτούρα έκανε την εμφάνιση της στις ζωές μας στις αρχές του 2018. Οι BTS είναι ένα boy band που ξεχώρισε όχι μόνο στην Κορέα απ’όπου κατάγονται αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Το συγκρότημα αποτελείτε από εφτά μέλη και τα ονόματα τους είναι : Jungkook, Suga, V , Jimin, J-Hope, RM και Jin.

Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2014 και κάθε χρόνο έβλεπαν το κοινό τους να αυξάνεται και τις πωλήσεις των δίσκων τους να φτάνουν στα ύψη. Η διαφορά τους από τα υπόλοιπα K-pop boy band είναι οι περίτεχνες χορογραφίες τους, οι στίχοι και η μουσική τους που γράφονται από τους ίδιους και τα χρώματα που χρησιμοποιούν τόσο στα ρούχα όσο και στα μαλλιά τους. Τα βίντεο κλιπ τους στο YouTube προβάλονται από το κανάλι ibighit entertainment και οι προβολές τους φτάνουν το μισό εκατομμύριο.

BTS-e1548126767330

Την χρόνια του 2018 μπήκαν στο billboards 100 και εμφανίστηκαν στην Αμερική σε εκπομπές της Ellen Degeneres , του Jimmy Fallon , το Good Morning America για να παρουσιάσουν το νέο τους CD με τίτλο Love Yourself : Answer και τις δύο μεγάλες επιτυχίες του δίσκου IDOL και FAKE LOVE. Έχουν γίνει εξώφυλλο σε πολλά μεγάλα και γνωστά περιοδικά, έχουν κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία σε Ασία και Αμερική και οι λογαριασμοί τους στο Instagram και στο Twitter ακολουθούνται από εκατομμύρια θαυμαστές.

Το φαινόμενο BTS έχει πλέον σαρώσει σε παγκόσμιο επίπεδο τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας.

Μέσα από αυτό το μουσικό ταξίδι δεν μπορούν να λείπουν οι θαυμαστές του συγκροτήματος που ακούνε στο όνομα ARMYS και είναι πάντα στο πλευρό τους σε οποιοδήποτε βήμα και να κάνουν.

Εκτός από τον χώρο της μουσικής βοηθάνε και προσφέρουν στον παγκόσμιο οργανισμό UNICEF με την εκστρατεία τους Love Myself η οποία είναι βασισμένη στην πεποίθηση τους ότι << η αληθινή αγάπη ξεκινάει πρώτα από την αγάπη προς τον εαυτό μας>> και στα τέλη του 2018 βρέθηκαν στον ΟΗΕ να μιλάνε κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης της παγκόσμιας σύμπραξης της UNICEF “Generation Unlimited” .

Η νέα χρονιά τους βρίσκει στα βραβεία Grammy’s να παρουσιάζουν το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ RnB, ξεκίνησαν μία σειρά από συναυλίες σε Ευρώπη και Αμερική σε μεγάλα στάδια με τις πωλήσεις των εισιτηρίων να βγαίνουν sold out και τέλος ετοίμασαν τον νέο τους δίσκο με τίτλο BTS : Map Of Seoul Persona που περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα.

is-bts-reading-through-kpop-forums-photo-by-bts-facebook

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top