Μπισκότα του καφέ | Πάστα Φλώρα

Συνταγή από την Μαρία Μεντζέλου

Info:Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτη Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και στο Life Coaching, Τηλέφωνο: 6984515475, Email: maria.mentzelou@hotmail.com


Εκμεταλλεύσου τη μέρα και δοκίμασε τα πιο νόστιμα μπισκοτάκια.

Δε τα προτείνω τυχαία μια και φαντάζομαι ότι δε θες να περάσεις όλη τη μέρα στην  συνταγήκουζίνα.Η  είναι αρκετά απλή, extra delicious και γρήγορη.

 Θα χρειαστείς για 12 μπισκότα

1 φλ. τριμμένο αμύγδαλο
1 φλ. αλεύρι βρώμης
1 πρέζα αλάτι
2 κ. σ. αμυγδαλοβούτυρο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. μέλι

Πάμε να την κάνουμε βήμα βήμα

1️. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το τριμμένο αμύγδαλο, το αλεύρι και το αλάτι

2️. Σ’ ένα μικρό μπολ το αμυγδαλοβούτυρο, με το ελαιόλαδο και το μέλι

3. Ρίχνουμε το μπολ με τα υγρά στα στερεά υλικά και ανακατεύουμε καλά

4. Φτιάχνεις ομοιόμορφα μπαλάκια ζύμης και τα στρώνεις σε μια λαδόκολλα

5. Σε κάθε μπισκοτάκι κάνεις ένα “αποτύπωμα” με τα δάκτυλα σου και βάζεις από μισό κουταλάκι σπιτική μαρμελάδα

6.  Ψήνουμε για 12-14 λεπτά και τα αφήνεις να κρυώσουν

Στείλε μου τις εντυπώσεις σου.

SAVE_20190520_143749

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top