Είσαι ο πιο όμορφος άνθρωπος του κόσμου | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, απόφοιτη Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και στο Life Coaching, Τηλέφωνο: 6984515475

Έχω μία ερώτηση για σένα! Αν σε ρωτήσω τι είναι για σένα η ομορφιά τι θα έλεγες;

Είναι το ωραίο σώμα ή το υγιές σώμα;

Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό εσύ που θες να επενδύσεις;

Δε θέλω να σε αγχώσω με τις τόσες ερωτήσεις, να είμαι ειλικρινής αυτό που θέλω είναι να πάμε μαζί να ορίσουμε την ομορφιά ξανά.

Η κλασσική θεωρία του #LoveYourself σε προτρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, ας κάνουμε και το επόμενο βήμα, μάθε και τους άλλους να σε αγαπούν.

Αν το σκεφτείς πιο ανοιχτά η κοινωνία και τα social media αυτό κάνουν﮲ σου επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς σε όλα τα επίπεδα από τα ρούχα και τη μόδα ως το τι να φας και πώς να είναι το σώμα σου.

Πάρε εσύ τα ηνία και γίνε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού!

Το σώμα σου είναι μοναδικό! Τι και αν έχεις καμπύλες, έχεις πιο πολλούς μύες ή ανοιχτή περιφέρεια, είναι ΟΚ! Σημασία έχει να αρέσει σε σένα το και να το αναδεικνύεις όσο περισσότερο μπορείς – είτε αυτό ερμηνεύεται στο θέμα της ενυδάτωσης, της διατροφής σου, είτε της άσκησης. Μην πέφτεις στην παγίδα να συγκριθείς με τους άλλους, αλλά βάλε τα δυνατά σου για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε όλα τα επίπεδα.

Μόνο έτσι θα είσαι ευτυχισμένος.

Βάλε τις σωστές προτεραιότητες για το σώμα σου, για σένα όχι για τους άλλους. Το πιο θεμελιώδες κίνητρο είναι η υγεία. Σαν έννοια με μια πρώτη ανάγνωση, μπορεί να σου φαίνεται κάτι αχανές αλλά δώσε βάση στο πώς ερμηνεύεται στην καθημερινότητα.

Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε αντοχή στο περπάτημα ή όταν ανεβαίνεις τις σκάλες ή με το νιώθεις φουλ ενεργητικός. Ακόμα, συμβάλλει στη συνολικότερη ευεξία η ενυδάτωση και η επαρκής κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Όρισε την ομορφιά και να θυμάσαι ούτε οι τηγανητές πατάτες δεν αρέσουν σε όλους.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top