Τα όνειρα του καλοκαιριού | Πάστα Φλώρα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μας επιτρέπει να ονειρευτούμε. Είναι η ευκαιρία μας να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι και να νιώσουμε πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Ίσως είναι λίγο που χαλαρώνουμε, λίγο που βρισκόμαστε πιο κοντά στη θάλασσα και αποκτάμε καλύτερη επαφή με τον εαυτό μας και το μέσα μας. Ανακαλύπτουμε όλα όσα θέλουμε πραγματικά. Δεν θα ήταν μαγικό αν μπορούσαμε να κρατήσουμε την ανεμελιά του καλοκαιριού όλο το χρόνο;

Αυτό το feeling πως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να περάσουμε όμορφα και να ζήσουμε απλές, αξέχαστες στιγμές. Με έμπνευση τη θάλασσα και τον καθαρό ουρανό, κάθε καλοκαίρι μπορούμε να ονειρευτούμε τη ζωή μας.

«Τα μυστικά της θάλασσας ξεχνιούνται στο ακρογιάλι.»

– Γιώργος Σεφέρης

Αυτό το καλοκαίρι άφησε τα θάλασσα να πάρει από πάνω σου όλα όσα σε βαραίνουν και σε προβληματίζουν. Νιώσε την απαλή δύναμη της θάλασσας και τη γαλήνη που νιώθεις μόλις μπαίνεις με ένα μακροβούτι κάτω από το νερό. Άφησε τα κύματα να σε ταξιδέψουν και παρατήρησε τον ήχο της άμμου όταν σκάει το κύμα.

Το καλοκαίρι είναι για να φεύγεις, να (ξε)φεύγεις απ’ οτιδήποτε σε κρατάει πίσω στη ρουτίνα. Να τολμήσεις νέες εμπειρίες, να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους και να μη φοβηθείς να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Για να ζήσεις τα όνειρα του καλοκαιριού πρέπει να απομακρυνθείς από όλα όσα ξέρεις και έχεις συνηθίσει. Να φύγεις από το comfort zone.

Οι μεγάλες αλλαγές μέσα μας γίνονται όταν εμείς είμαστε έτοιμοι να τις δεχτούμε. Όταν εμείς τις θέλουμε. 

Ποια είναι τα πράγματα που το καλοκαίρι σε φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό σου και στο συναίσθημά σου;

Μόλις τα ανακαλύψεις, να τα κυνηγάς!

Τα όνειρα του καλοκαιριού είναι αυτά που σιγά σιγά θα σε βοηθήσουν να χτίσεις τη ζωή σου. Να βρεις έμπνευση μέσα από όλα όσα κάνεις και σε γεμίζουν όμορφα συναισθήματα για να πάρεις δύναμη και να κάνεις ακόμη μεγαλύτερα όνειρα.

Julianna Tsamantani

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top