Το χρυσό εισιτήριο της ζωής | Πάστα Φλώρα

Ακούγεται σαν ένα μαγικό εισιτήριο σωστά;

Σαν να είναι κάτι που θα σου δώσει όλα όσα έχεις ονειρευτεί. Ένα εισιτήριο για μία υπέροχη ζωή. Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις; Τι είναι αυτό και που το βρίσκεις;

Το χρυσό εισιτήριο της ζωής το κρατάς στα χέρια σου αγαπημένε αναγνώστη! Όταν γεννήθηκες ένα χρυσό εισιτήριο βρέθηκε στο δρόμο σου και μπήκε στη ψυχή σου. Σου χάρισε προνομιακή πρόσβαση σε έναν κόσμο γεμάτο επιλογές. Σου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθείς στο άτομο που θέλεις εσύ, με όλα όσα θέλεις. 

Τι θα κάνεις με αυτό λοιπόν; Η ζωή βρίσκεται στα χέρια σου! Μπορείς να την αφήσεις να σε προσπεράσει. Να μείνεις στάσιμος. Αλλά μπορείς να αρπάξεις την ευκαιρία και να ζήσεις τη ζωή σου όπως την έχεις πραγματικά ονειρευτεί.

Για να μπεις σε αυτόν τον νέο κόσμο και να χρησιμοποιήσεις το εισιτήριό σου πρέπει να αφήσεις πίσω σου το θυμό, στη θλίψη, το άγχος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να έχεις μέσα σου. Όλα αυτά, μαζί με όλα όσα σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου. Να θυμάσαι όλα όσα έμαθες χωρίς όμως να τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. 

Από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις νέες επιλογές. Είναι η ευκαιρία σου να αλλάξεις την ιστορία σου. Με όλη τη δύναμη και τη διαύγεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις από την αρχή αλλάζοντας όλα όσα δεν σε πάνε μπροστά. Μπορείς να ζήσεις μία ζωή γεμάτη όμορφες εμπειρίες.

Μπορείς να αγαπήσεις ολοκληρωτικά. Να δώσεις και να δεχθείς. Μπορείς να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις γιατί έχεις στα χέρια σου το χρυσό εισιτήριο της ζωής. Έχεις δηλαδή όλα όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις με τόση μα τόση ευτυχία. 

Μην περιμένεις να για την τέλεια ευκαιρία για να αλλάξεις τη ζωή σου.

Κάθε λεπτό σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Και ποτέ μη ξεχνάς πως η «μαγεία» που κρύβεται στα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα ίσως τελικά κάνει τη ζωή μας τόσο ξεχωριστή και τόσο απολαυστική.

Julianna Tsamantani

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top