Ξεκόλλα πια! | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη

Ξεκόλλα πια από τον άνθρωπο που σε διέλυσε, που την καρδιά σου πάτησε και τα αισθήματά σου δεν υπολόγισε! Δεν είναι αγάπη αυτό, ένα σαράκι είναι που κατατρώγει τα σωθικά και σε εμποδίσει να ατενίσεις με αισιοδοξία το μέλλον σου.

Ξεκόλλα πια! Ναι, έτσι χύμα θα σου μιλήσω μπας και το καταλάβεις και σταματήσεις να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, δείχνοντας έστω και την τελευταία στιγμή λίγη αγάπη στον πονεμένο σου εαυτό. Τόσα μηνύματα έστελνες, τόσο μεγάλη προσπάθεια κατέβαλλες και πάλι απαντήσεις δεν έπαιρνες. Γιατί επιμένεις, τι θεωρείς πως θα αλλάξει; Αυτό που δεν είναι εδώ τώρα δεν ήταν και δε θα είναι ποτέ. Και ίσως και να είναι και για καλό; μας αξίζουν τα ολοκληρωμένα συναισθήματα και όχι τα μισά.

Ξεκόλλα πια από συναισθήματα που σα σαρκοβόρα ζώα κατασπαράζουν τη σάρκα σου. Δε σε αγαπάει, δε σε σκέφτεται, γιατί λοιπόν ματαίως διαλύεσαι; Κοίταξε τον κόσμο σου, να διανθίσεις τη ζωή σου, μπροστά σε εσένα ποιος είναι ο οποιοσδήποτε τυχαίος που τόσο μεγάλη αξία δίνεις; Νομίζεις πως όμορφο και άξιο πλάσμα είσαι; Θαρρείς πως δε θα βρεθούν φίλοι, ταίρια, σύντροφοι για να εκτιμήσουν αληθινά το μέσα σου, να αντιληφθούν το πόσο πολλά αξίζεις;

Ξεκόλλα πια από καταστάσεις που δεν αλλάζουν, από επικίνδυνες τοξικότητες που το μέσα σου διαλύουν, από ανθρώπους που είδαν την ψυχή σου γυμνή και πάλι καμία συμπόνια δεν έδειξαν. Αγάπησε εσένα, όλα θα πάνε καλά! Μονάχα σαν ένας άνθρωπος που έχει περάσει τα ίδια και από τις στάχτες του να ξαναγεννηθεί προσπάθησε, μία συμβουλή δίνω και σε εσένα, ελεύθερα και δίχως να στη σερβίρω με περιτύλιγμα: ξεκόλλα!

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top