12 ερωτήσεις στον Αλέξανδρο Μαλιάτση Σάλα| Αμάντα Παππά

Πολλοί τον ξέρουν ως ο “μικρός Μαλιάτσης”, άλλοι ως “αδελφός του Μαλιάτση”. Έχει χιούμορ είναι αυθόρμητος, γεμίζει το κοινό με θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα. Ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας χτυπάει τρελά views και subs στο Youtube Channel του. Μίλησε στην Πάστα Φλώρα για την σχέση του με την ηθοποιία, το Youtube και πολλά άλλα.


Πού σε βρίσκουμε επαγγελματικά αυτή την περίοδο;

Επαγγελματικά με βρίσκετε στον χώρο του Youtube και του Stand Up Comedy από το οποίο και βιοπορίζομαι αυτή την περίοδο.

Έχεις δηλώσει πως στόχος σου για το μέλλον είναι να βρίσκεσαι στον χώρο του θεάτρου ως ηθοποιός. Σίγουρα ένας ηθοποιός με έναν κωμικό έχουν πολλά κοινά, για σένα όμως ποιες είναι οι βασικές τους διαφορές;

Για εμένα η κωμωδία μπορεί να είναι κι ένας Stand Up ρόλος, ένας μονόλογος πάνω σε μια σκηνή, μια αυτόματη διάδραση με το κοινό. Από την άλλη πολλές φορές μια θεατρική παράσταση, απαιτεί διάδραση με περισσότερα άτομα πάνω στην σκηνή. Ένα θεατρικό έργο ή ένας θεατρικός μονόλογος έχει μια ιστορία να εξιστορήσει. Το Stand Up πέρα από θεατρικός μονόλογος, εξιστορεί πολλές ιστορίες μαζί, είτε είναι προσωπικές εμπειρίες, είτε αυτοσχέδια λόγια της στιγμής.

50055947_312382562955360_3182833897545148333_n


Θα σε ενδιέφερε στο μέλλον δουλεύοντας ως ηθοποιός, ένας δραματικός ρόλος; Φαντάζομαι το δράμα είναι κάτι κόντρα σε σχέση με αυτό που κάνεις τώρα.

Φυσικά. Επειδή μ’ αρέσει η ηθοποιία θα έπαιζα κάθε είδος ρόλου. Παλαιότερα έπαιξα έναν δραματικό ρόλο σε μια ταινία μικρού μήκους. Η ονομασία της ταινίας είναι «Το μυστικό» και κυκλοφορεί online.

Η ισπανική φιλολογία πως προέκυψε εκτός φυσικά από το κομμάτι των Πανελληνίων. Σ’ ενδιέφερε ανέκαθεν;

Η μητέρα μου είναι από την Χιλή οπότε μιλούσαμε και μιλάμε κάποια ισπανικά στο σπίτι. Έτσι απέκτησα το ερέθισμα και δήλωσα Ισπανική Φιλολογία ως δεύτερη επιλογή και ως πρώτη τις Θεατρικές Σπουδές Αθηνών. Στις αρχές φυσικά ασχολήθηκα με την σπουδή αλλά στη συνέχεια το ενδιαφέρον μου άλλαξε, καθώς με απορρόφησε ο χώρος του Youtube και του Stand Up Comedy.

Πριν ένα χρόνο έδωσες την πρώτη σου standup comedy παράσταση στην Θεσσαλονίκη. Να περιμένουμε μελλοντικά να σε δούμε σε περισσότερες; Είναι κάτι που θες;

Κάνω περίπου δυο χρόνια Stand Up, ξεκίνησα κάπου το 2016 τις παραστάσεις. Η Θεσσαλονίκη ήταν η δεύτερη πόλη που επισκέφθηκα, η πρώτη ήταν το Άργος. Γενικότερα αυτά τα δυο χρόνια συμμετέχω στα tour του αδερφού μου σ’ όλη την Ελλάδα.

29694925_10216496716639247_5883699028495509322_n


Στην προσωπική σου ζωή γελάς συχνά; Είσαι ο ίδιος Αλέξανδρος μ’ αυτόν στο Youtube;

Είμαι ακριβώς ο ίδιος Αλέξανδρος, η ψυχή της παρέας, να μην το παινευτώ (γέλια). Είμαι πολύ ευδιάθετο και χαλαρό άτομο, δεν έχω καθόλου άγχος.

Ασχολείσαι μ΄ένα επάγγελμα που προάγει το χιούμορ. Ποια είναι η πιο ξεκαρδιστική στιγμή σου;

Η αλήθεια έχω πάρα πολλές καλές στιγμές. Όταν είσαι σε αυτό τον τομέα, με γυρίσματα, βίντεο, παραστάσεις δεν γίνεται να μην γελάσεις, ειδικότερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια, είναι σίγουρα μια σειρά από χορηγούμενα βίντεο που γυρίσαμε με τον αδερφό μου για ένα φροντιστήριο, περίπου τρία χρόνια πριν. Υπάρχει online στα κανάλια μας και ονομάζεται “The Ρεμπετς”. Και φυσικά το αγαπημένο μου βίντεο «Τύποι Ράπερς», το οποίο βγήκε πολύ αβίαστα και αυθόρμητα, μια μέρα που άραζα μαζί με φίλους. Γενικά περνάμε πολύ ωραία είτε γυρίσματα, είτε τουρ.

Έχεις χιούμορ πιστεύεις;

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους, γι’ αυτό και το χιούμορ μου δεν αρέσει σε πολλούς. Σε κάποιους δηλαδή δεν αρέσει που είμαι συνεχώς “στην πρίζα”. Άλλοι έχουν πιο ήπιο χιούμορ, άλλοι πιο black. Ο καθένας έχει την δική του ταυτότητα και στυλ.

Με ποια μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας θα περνούσες 24 ώρες και γιατί;

Λόγω της κωμωδίας  θα άραζα σίγουρα με τον Αριστοφάνη. Ένας άνθρωπος που έφερε την σάτιρα στον κόσμο και για αυτό τον λόγο τον θαυμάζω. Θα γούσταρα πολύ μια συζήτηση μαζί του ή κάποιο κράξιμο ενδεχομένως.

Ποιο είναι το πιο περίεργο σχόλιο που έχεις ακούσει από συνδρομητή;

Γενικά δεν μου γίνονται “cringe” σχόλια, εκτός φυσικά από τα κλασικά “hate” comments. Ο πιο περίεργος σχολιασμός που μου έχει γίνει, είναι ενός παιδιού ο οποίος πιστεύει ότι είμαι υιοθετημένος και το στηρίζει. Έχει πάει πολλές φορές κάτω από βίντεο να σχολιάσει ή να μου στείλει προσωπικό μήνυμα και να με ρωτήσει αν όντως είμαι. Έχει βάλει βέβαια και το “χεράκι” του ο Κώστας που με αποκαλεί στα βίντεο του «υιοθετημένο αδελφό», η κλασική πλάκα που κάνει ο μεγάλος αδελφός στον μικρό (γέλια).

46288964_523745484807963_652448520744242658_n


Πες μου έναν Youtuber που θα έβλεπες και έναν που δεν θα έβλεπες;

Βλέπω πολύ Youtube, γνωρίζω τους περισσότερους Έλληνες youtubers. Αυτούς που στηρίζω πολύ είναι και φίλοι μου, είναι οι Unboxholics, οι οποίοι έχουν πάει το ελληνικό Youtube σε άλλο επίπεδο τόσο σε θέμα εικόνας όσο και παραγωγής. Όσον αφορά ποιον δεν θα έβλεπα, θα σου έλεγα πολλούς. Παραδείγματως χάριν, δε θα παρακολουθούσα τον Πουρνάρα ή  youtubers από αυτή την φάση.

Επαγγελματικά σχέδια; 

Θα ήθελα να “αναβαθμίσω” το κανάλι μου στο Youtube καθώς δυστυχώς το έχω αμελήσει λόγω της ενασχόλησης μου με το Stand Up. Τώρα επαναδραστηριοποιήθηκα και πηγαίνει καλά. Θα συνεχίσω την σειρά με τα «είδη τύπων» και ξεκινάω μια καινούρια που λίγο πολύ θα είναι γραμμένα stand up κείμενα. Γενικότερα, αυτή την σεζόν θα ασχοληθώ με το κανάλι και παράλληλα με πολύ Stand Up Comedy.


 

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top