Ο συναρπαστικός Καρλ Λάγκερφελντ: έρχεται η “μη συμβατική” βιογραφία του

“Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία του παρελθόντος του. Αλλά είναι πραγματικά αυτό, στο οποίο μετέτρεψε ο ίδιος τον εαυτό τόσο συναρπαστικό”.


Ένα νέο βιβλίο που γράφτηκε από τον Ουίλιαμ Μίντλετον, τον άνθρωπο που συνάντησε τον θρυλικό σχεδιαστή το 1995 και θεωρείται πολυγραφότατος σε σχέση με αυτόν, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου που θα έρθει να ρίξει φως και σε άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του.  Ο συγγραφέας σε αυτό το βιβλίο θα διερευνά πώς ο Γερμανός σχεδιαστής κατάφερε να γίνει σύμβολο πολιτισμού, ένα όνομα που βρισκο΄ταν στα χέιλη εκατομυρίων ανθρώπων.

«Δε νομίζω ότι η ιστορία του Καρλ Λάγκερφελντ είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι» δήλωσε ο Μίντλετον, ο οποίος χαρακτήρισε αυτό που συγγράφει ως «μη συμβατική βιογραφία». Μάλιτσα, πρότεινε το βιβλίο λίγο μετά τον θάνατο του σχεδιαστή, στις 19 Φεβρουαρίου, και υπέγραψε συμβόλαιο με τον εκδοτικό οίκο HarperCollins στις 7 Μαρτίου.

«Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία του παρελθόντος του. Αλλά είναι πραγματικά αυτό, στο οποίο μετέτρεψε ο ίδιος τον εαυτό τόσο συναρπαστικό. Δεν ήθελα να κάνω μια κανονική βιογραφία. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα για αυτόν, το βιβλίο που θα είναι 250-300 σελίδων θα επικεντρωθεί στις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής τουστους ανθρώπους γύρω του και την ισχυρή σύνδεσή του με τη δημοφιλή κουλτούρα», δήλωσε ο συγγραφέας.

«Δεν υπήρχε κανένας που να είχε τόσο μεγάλους δεσμούς με ό,τι συνέβαινε στην τέχνη, στον κινηματογράφο, στην αρχιτεκτονική και με τόσο πολλά στοιχεία πολιτισμού και νομίζω ότι πραγματικά πρέπει να έρθει αυτό στην επιφάνεια», κατέληξε.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει το 2021.

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top