Η Ralph Lauren, στηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα με νέα συλλογή | Πάστα Φλώρα

Γράφει ο Κώστας Διπλαράκης

Με την περίοδο του Pride να πλησιάζει σε όλο τον κόσμο – Το pride του Λονδίνου είναι στις 6 Ιουνίου, ο κόσμος της μόδας δείχνει την στήριξη του για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, γιορτάζοντας με θεματικές συλλογές.

1267307.jpg

Προσφέροντας τη δική της εκδοχή, η Ralph Lauren έχει κυκλοφορήσει μια συλλογή στην οποία πρωταγωνιστούν ΛΟΑΤΚΙ προσωπικότητες. Από τον φακό της Cass Bird, μαζί με την σύζυγο της, Ali και τα παιδιά Mae και Leo. Συμμετέχουν επίσης το μοντέλο Jacob Bixenman, ο ολυμπιακός Gus Kenworthy, χορευτής του μπαλέτου Harper Watters και από Hetrick-Martin Institute οι Evrisha, Tyriq και Cory.

«Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα έχει μια μεγάλη ποικιλία από προσωπικότητες που όλα μαζί συνθέτουν μια οικογένεια και είναι υπέροχο πως λαμβάνουμε όλο και περισσότερη κατανόηση με το πέρασμα του χρόνου, από μεγάλα brands όπως η Ralph Lauren», ανέφερε η τριάδα.

SS03531_LOOK_04_00393.jpg

Η συλλογή περιλαμβάνει φούτερ και t-shirt με το χαρακτηριστικό λογότυπο της Ralph Lauren, στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Από το κόστος αγοράς των παραπάνω το 50% και το 100% δίνεται στο Stonewall Community Foundation, έναν οργανισμό που στηρίζει τα ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στις ΗΠΑ.

Πέραν από την αγορά μιας συλλογής όμως, πάντα μπορείτε να προσφέρετε την στήριξη σας στην κοινότητα είτε ως μέλος της, ή ως σύμμαχος της. «Υψώνοντας ο ένας τον άλλον, ή έχοντας κοινούς στόχους, ή ακόμα και παρέχοντας βοήθεια σε κάποιον να βρει εργασία, είναι όλα μέρος της αλληλοϋποστήριξης» δήλωσαν οι νέοι ακτιβιστές, «Αν ένα άτομο βελτιωθεί, τότε όλοι βελτιωνόμαστε. Και αν ένα άτομο ωφεληθεί, τότε όλοι ωφελούμαστε. Αυτός είναι ο τρόπος που στηρίζουμε την κοινότητα».

polo-pride00.jpg

Πρωτότυπο κείμενο:

https://www.dazeddigital.com/fashion/article/44554/1/ralph-lauren-lgbtq-community-pride-collection-cass-bird

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top