Τα fashion trends του 2020 | Πάστα Φλώρα

Η περίοδος φθινόπωρο/χειμώνας 2019-2020 αποτελείται από αντιθέσεις. Από την μια πλευρά, οι σχεδιαστές έχουν στραφεί στο preppy στιλ, από την άλλη το punk στοιχείο εμφανίστηκε πάλι στα fashion shows. Αυτές οι δύο αντίθετες επιρροές της μόδας έχουν έναν κοινό παρανομαστή, απευθύνονται στη σημερινή, δυναμική γυναίκα.

Παρακάτω, παρουσιάζονται οι τάσεις που θα εμφανιστούν στη μόδα την χρονιά που έρχεται.

Eighties. Η επιρροή της δεκαετίας των ‘80s είναι έντονη την καινούρια χρονιά. Glitter, έντονοι στοιχεία στα ρούχα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμφάνιση τους στα βραδινά outfits.


Κάπες. Οι κάπες επέστρεψαν και είναι από τα πανωφόρια που θα φορεθούν αρκετά τη νέα χρονιά. Είναι ένα chic και άνετο πανωφόρι, που μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual, όσο και σε επίσημες περιστάσεις.


Καρό. Το έντονο, μεγάλο print του καρό είναι από τα trends του 2020. Σε σακάκια, παντελόνια, το καρό θα φορεθεί πολύ. Ένα total καρό outfit είναι μια ιδιαίτερη επιλογή, όπως και το καρό σε έντονα χρώματα.


Έντονοι ώμοι. Το χαρακτηριστικό της δεκαετίας των ‘80s, οι έντονοι ώμοι, επιστρέφει. Έντονα, αυστηρά, τετράγωνα κοψίματα στους ώμους, αποτελούν ένα ιδιαίτερο στοιχείο σε σακάκια και πανωφόρια.


Faux γούνες. Οι ψεύτικες γούνες εμφανίστηκαν στα fashion shows, σε διάφορα χρώματα, προβάλλοντας διαφορετικά στιλ. Το έντονο glam στοιχείο που έδωσαν με την εμφάνισή τους στο fashion show της Moschino, ήρθε σε αντίθεση με το natural look στο fashion show της Stella McCartney.


Preppy style. Το συγκεκριμένο στιλ έχει καθιερώσει τη θέση του στη μόδα και για το 2020. Στοιχεία από το preppy στιλ, έχουν επηρεάσει πολλούς σχεδιαστές από τη Νέα Υόρκη, μέχρι το Μιλάνο.


Οικολογικά υφάσματα. Κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει να απασχολεί το χώρο της μόδας, είναι η επίδραση που έχει στην κλιματική αλλαγή. Από τη φετινή χρονιά, οι περισσότεροι σχεδιαστές προσπαθούν να βρουν τρόπους, ώστε η παραγωγή ρούχων να έχει λιγότερες επιδράσεις στο περιβάλλον. Έτσι λοιπόν, η έρευνα και η δημιουργία υφασμάτων και ρούχων φιλικά στο περιβάλλον θα συνεχίσει να απασχολεί το χώρο της μόδας και την καινούρια χρονιά που έρχεται.


Το 2020 θα φέρει καινούρια δεδομένα στο χώρο της μόδας. Fashion trends που μπορεί να επηρεάσουν και να αλλάξουν τη βιομηχανία της μόδας, ή και άλλα λιγότερο έντονα, θα κάνουν την εμφάνιση τους και αυτή τη χρονιά.

Το μυστικό είναι να βρεις το προσωπικό σου στιλ και να το υποστηρίζεις όχι μόνο με το ντύσιμό σου, αλλά και με την προσωπικότητα σου.

Happy new year and don’t follow the fashion trends!!

DMStyling.

Πηγή: www.vogue.fr

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top