Δοκιμάζουμε cake brownie | Πάστα Φλώρα

Ένα σούπερ cake που έχει την υφή brownie είναι. Το γλυκό που κερδίζει τις εντυπώσεις και έχει όλα τα credits.

Θα χρειαστείς:

  • 2/3 φλ. σταγόνες σοκολάτας
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.σ. σπόρους chia αναμεμειγμένους με 3 κ.σ. χλιαρό νερό για 10 λεπτά ή 2 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1 φλ. αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 2 κ.σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 1/4 κ.γλ. baking soda
  • Προαιρετικά: 1/3 φλ. Σταγόνες σοκολάτας και ξηρούς καρπούς

Για την εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου
  • Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε τη σοκολάτα με το ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην άκρη
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μέλι με το μείγμα των σπόρων chia με το νερό ή τα αυγά
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά
  • Πρόσθεσε το μείγμα των αυγών με το μέλι στη σοκολάτα και ανακατεύουμε, προσθέτοντας στη συνέχεια και το μείγμα των στερεών υλικών
  • Πρόσθεσε και την προαιρετική ποσότητα σοκολάτας αν θες
  • Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί το μείγμα και ψήνουμε για περίπου 18 – 20 λεπτά

Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με M.Sc. Κλινική Διατροφή, 

Εξειδίκευση στο Life Coaching και στο NLP (Πανεπιστήμιου Αιγαίου), 

Τηλέφωνο: 6984515475, E-mail: maria.mentzelou@hotmail.com 

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top