H Food Blogger Nikis_Food στην Πάστα Φλώρα | Πάστα Φλώρα

Αν πεινάς είσαι στο σωστό σημείο. Σου παρουσιάζουμε την αγαπημένη μας Food Blogger και συνεργάτιδα Nikis_Food. Το blog της στο Instagram μετράει πάνω από 30,000 followers ενώ οι συνταγές που σου προτείνει είναι μοναδικές και απολαυστικές.


Καλησπέρα Νίκη και καλώς ήρθες στην Πάστα Φλώρα. Σύστησέ μας το Nikis_Food

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία. Το Nikis_Food έχει δημιουργηθεί εδώ και 2 χρόνια μέσα από την επιθυμία μου να μοιραστώ την αγάπη μου για την μαγειρική.

thumbnail_received_401123437371040_3

Σου άρεσε πάντα να μαγειρεύεις ή ήταν μια ανάγκη που ωρίμασε όταν έγινες μητέρα;

Μαγειρεύω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Η ευχαρίστηση που παίρνει κανείς όταν μαγειρεύει για τους άλλους, είναι κάτι που με γεμίζει και μου έδινε πάντα μεγάλη ικανοποίηση.

Συνήθως τι μαγειρεύεις για το παιδί σου; Ποια είναι η αγαπημένη σας συνταγή;

Πολλές φορές ο γιος μου συμμετέχει στην μαγειρική, και μας αρέσει πολύ να δοκιμάζουμε καινούργιες συνταγές. Το αγαπημένο μας είναι μπρόκολο-δεντράκι με ψάρι.

Μαγειρική για σένα είναι…

Αν θα έπρεπε να το εκφράσω με μια πρόταση, θα έλεγα “Η χαρά του να δημιουργείς και να προσφέρεις στους γύρω σου”.



Τι έχει αλλάξει στην αγορά και τη μαγειρική από την παιδική σου ηλικία μέχρι σήμερα;

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ποσό προσβάσιμα είναι πλέον όλα τα υλικά που χρειάζεται κανείς για να μαγειρέψει. Καθώς και η πληθώρα πληροφοριών που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Τι είναι αυτό θεωρείς που ξεχωρίζει το blog σου σε σχέση με τα υπόλοιπα;

Με τις συνταγές μου ο στόχος μου είναι να μπορέσει ο καθένας ανεξάρτητα με το ποσό έμπειρος είναι να δημιουργήσει κάτι πολύ γευστικό, εύκολα και με απλά υλικά.

Τι είναι τελικά το Food Styling και πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να το πετύχεις;

Με την κατάλληλη επιλογή αντικειμένων π.χ (φλιτζάνι, πετσέτα) μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ όμορφο αισθητικά. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου και εξάσκησης για να το πετύχεις και να βρες το προσωπικό σου στυλ.


Είναι μόδα το Food Blogging ή ένα νέο είδος εργασία που σιγά σιγά ανθίζει και στις ελληνικές κουζίνες;

Θα έλεγα πως είναι περισσότερο ένας τρόπος έκφρασης ο οποίος είναι άμεσα προσβάσιμος σε όλους. Τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται ραγδαία στην Ελλάδα, και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τρία βασικά tips για έναν νέο Food Blogger;

Να αγαπάει αυτό που κάνει. Να βάζει την δικιά του πινελιά. Να είναι αληθινός.

Αγαπημένος Έλληνας Food Blogger;

Γαβριήλ Νικολαΐδης

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου αγορές; Από που προμηθεύεσαι τα υλικά σου.

Σίγουρα τα φρέσκα βιολογικά λαχανικά, τα οποία προμηθεύομαι από τοπικά οικολογικά αγροκτήματα.

Έχεις μια νόστιμη και γρήγορη συνταγή να μας προτείνεις;

Αυτό το κέικ, είναι το αγαπημένο μας και είναι πολύ εύκολο!

45206645_2197980890236465_2556500521833725952_n.jpg

Βρες την εδώ:

https://www.instagram.com/nikis_food/

https://www.pastafloramag.gr/category/nikis_food/

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top