Healthy κορμός σοκολάτας με φράουλες | Πάστα Φλώρα

Η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο και εσύ ψάχνεις μια όαση δροσιάς;

Ένα πανεύκολο και κλασσικό γλυκό είναι αυτό που έψαχνες! 

Πάμε να φτιάξουμε την πιο healthy εκδοχή του κορμού σοκολάτας με φρέσκιες φράουλες
Πώς γίνεται με 5 μόνο υλικά;

  1. Λιώνεις τη σοκολάτα με 70% κακάο – μια πλάκα ιδανικά σοκολάτας.
  2. Σε ένα μπολ προσθέτεις τα σπασμένα μπισκότα (1 πακέτο), ένα σφηνάκι λικέρ φράουλα (ή όποιο άλλο λικέρ έχεις) και 1/2 φλ. Γάλα αμυγδάλου. Για έξτρα σοκολατένια γεύση βάλε και κακάο σε σκόνη και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
  3. Σχηματίζεις τον κορμό, τον γαρνίρεις με φράουλες και μετά από 4 ώρες στην κατάψυξη είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

 

Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με M.Sc. Κλινική Διατροφή,

Εξειδίκευση στο Life Coaching και στο NLP (Πανεπιστήμιου Αιγαίου),

Τηλέφωνο: 6984515475, E-mail: maria.mentzelou@hotmail.com

See Also
© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top