Η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο και εσύ ψάχνεις μια όαση δροσιάς;
Ένα πανεύκολο και κλασσικό γλυκό είναι αυτό που έψαχνες!
Πάμε να φτιάξουμε την πιο healthy εκδοχή του κορμού σοκολάτας με φρέσκιες φράουλες
Πώς γίνεται με 5 μόνο υλικά;
- Λιώνεις τη σοκολάτα με 70% κακάο – μια πλάκα ιδανικά σοκολάτας.
- Σε ένα μπολ προσθέτεις τα σπασμένα μπισκότα (1 πακέτο), ένα σφηνάκι λικέρ φράουλα (ή όποιο άλλο λικέρ έχεις) και 1/2 φλ. Γάλα αμυγδάλου. Για έξτρα σοκολατένια γεύση βάλε και κακάο σε σκόνη και ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά.
- Σχηματίζεις τον κορμό, τον γαρνίρεις με φράουλες και μετά από 4 ώρες στην κατάψυξη είναι έτοιμος για σερβίρισμα.
Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με M.Sc. Κλινική Διατροφή,
Εξειδίκευση στο Life Coaching και στο NLP (Πανεπιστήμιου Αιγαίου),
Τηλέφωνο: 6984515475, E-mail: maria.mentzelou@hotmail.com