Νηστίσιμος χαλβάς  με πορτοκάλι | Nikis_Food

Υλικά

• 7 ποτήρια νερό
• 250 γρ σιμιγδάλι χοντρό
• 300 γρ ζάχαρη
• 5 κ.σ μέλι
• χυμό από 3 πορτοκάλια
• ξύσμα πορτοκαλιού(από ένα πορτοκάλι)
• φίλε αμυγδάλου (όσο σας αρέσει)

Εκτέλεση

Όλα μαζί σε μια κατσαρόλα .
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει να κοχλάζει .
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 15 λεπτά .
Τοποθετούμε σε ειδική φόρμα έως ότου κρυώσει για να μπορέσουμε να σερβίρουμε.
thumbnail_IMG_20190422_145115_610
© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top