Οι Μουσικές Ανάσες της εβδομάδας· 8/8 |Χριστίνα Δεληγιάννη

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

Μουσική: Σταύρος Σιώλας

Στίχοι: Σταύρος Σταύρου

Τραγούδι: Γιάννης Κότσιρας

“Κάθε φορά που τελειώνει ο κόσμος

Να με κρατάς απ’ το χέρι σφιχτά

Να περπατάς πλάι μου στα συντρίμμια

Να με κοιτάς με τα μάτια κλειστά”

———————————————-

Έτσι ξεκινάει το τραγούδι και σε συνεπαίρνει…

Όταν τελειώνει ο κόσμος μας, όποιος λόγος είναι αυτός, πάντα θέλουμε ένα χέρι να μας κρατήσει, να μας δώσει ασφάλεια και να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε μπροστά. Θέλουμε κάποιον που μας ξέρει καλά, να μας στηρίξει και να μας δώσει ελπίδα για το μέλλον, για τη ζωή.

Οι υπέροχοι στίχοι του Σταύρου Σταύρου εκφράζουν τις σκέψεις των ανθρώπων όταν έρχονται σε δύσκολες ψυχικές καταστάσεις και ο κόσμος τους διαλύεται. Το τραγούδι είναι όλο γραμμένο στο δεύτερο ενικό πρόσωπο, καθώς απευθύνεται στον άνθρωπο που θέλουμε να μας στηρίζει. Ποτέ δεν υποδεικνύουμε τον τρόπο, αλλά πάντα θα θέλαμε ο άλλος να διαβάζει το μυαλό μας ή να μας ξέρει τόσο καλά, ώστε να πράττει χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσει το πως και το γιατί.

Με τη μουσική του Σταύρου Σιόλα – οποίος κάνει και φωνητικά – λικνιζόμαστε άθελά μας αλλά αυτός δεν είναι ο σκοπός άλλωστε; Να ακούμε ένα τραγούδι και να κυριεύει την ψυχή και το σώμα μας.

Η στιβαρή φωνή του Γιάννη Κότσιρα με τον υπέροχο λυρισμό της, έρχεται να βάλει την τελική πινελιά.

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, πείτε του ή πείτε της πως θέλετε να ακούσετε το “Κάθε φορά” μαζί. Εκείνος ή εκείνη θα καταλάβει το γιατί..

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top