Διαβάσαμε: Αυτά λοιπόν με την Σάρα της Πολίν Ντελαμπρουά-Αλλάρ | Πάστα Φλώρα

“Αυτά λοιπόν με τη Σάρα, τη μυστηριώδη ομορφιά της, την παράξενη μύτη που θυμίζει ευγενικό αρπαχτικό, τα μάτια της που μοιάζουν με κοχύλια… Αυτά λοιπόν με τη Σάρα τη φλόγα, τη Σάρα το πάθος, τη Σάρα το θειάφι…”

Απρόβλεπτες συναντήσεις, γεύματα, κοντσέρτα, κουαρτέτα του Μπετόβεν, η άνοιξη του Παρισιού… Η ιστορία του καταστροφικού ερωτικού πάθους δύο νέων γυναικών. Ένα βιβλίο για την αγάπη ως απόλυτη εγκατάλειψη του εαυτού, την αγάπη ως συνθηκολόγηση, την αγάπη ως εμμονή.

(Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Έφτασε στα χέρια μας ένα αλλιώτικο βιβλίο από τα άλλα, χάριν στις εκδόσεις Πατάκη. Το «Αυτά λοιπόν με τη Σάρα» είναι για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, του μεγάλους εραστές και τους κρυφούς πόθους. Είναι μια ανθολογία έρωτα, αγάπης, ηδονής και ανάγκης.

Δυο διαφορετικοί χαρακτήρες από τους συνηθισμένους. Δυο γυναίκες, παραδομένες, λαβωμένες και στολισμένες με την υπέροχη γραφή της Πολίν Ντελαμπρουά-Αλλάρ και την εξαιρετική μετάφραση του Σταύρου Παπασταύρου.

Το βιβλίο είναι μικρό και εθιστικό.

203 σελίδες που θα σε ξαγρυπνήσουν. Ένα Ερωτικό βιβλίο, με έντονες πρωταγωνίστριες και λυρική ένδυση.

Κάθε κεφάλαιο και από μια στιχομυθία αφιερωμένη για εκείνη. Την Σάρα.

Το βιβλίο το διάβασα εξονυχιστικά μέσα σε δυο βράδια. Μέσα σε δυο βράδια, η Σάρα έγινε και δική μου εμμονή. Η παρουσίαση της Σάρα, μέσα από την πένα και τα μυαλό της Πολίν Ντελαμπρουά-Αλλάρ θα σε κάνει να αποζητάς όλο και πιο πολύ από το βιβλίο, να γνωρίσεις λίγο καλύτερα την Σάρα.

Εξαιρετικό βιβλίο, λυρικό και εκκωφαντικό.

Από αγάπες, ηδονές και ανάγκες.

Γιώτα Μαστροσαββάκη

See Also
© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top