Διαβάσαμε: «Στα Ίχνη του Ηλίου» του Χρήστου Κορφοξυλιώτη | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Λαμπρινή Νταβέλη

Διαβάσαμε το βιβλίο «Στα Ίχνη του Ηλίου», του Χρήστου Κορφοξυλιώτη από τις Εκδόσεις Ελκυστής. Μία νουβέλα που αποτελείται από 82 σελίδες.

Η γραφή του είναι απλή, λιτή και κατανοητή. Ο τίτλος του ξεκαθαρίζει εξ’ αρχής την πλοκή. Ένας νεαρός εξερευνητής, ο Ο. αναζητά μία μυστηριώδη τοποθεσία η οποία ονομάζεται Ήλιος, ξεκινώντας μία σειρά περιπλανήσεων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Περνώντας χρόνο με τον εαυτό του, σκεπτόμενος το άγνωστο και παραδομένος στο πείσμα του, έρχεται αντιμέτωπος με σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό του, κάνοντας τον να αμφισβητήσει τις πιο σημαντικές αξίες γι’ αυτόν στην ζωή. Θρησκεία, οικογένεια και φιλία. Σε αυτή του την εξερεύνηση θα επανεξετάσει τις σχέσεις του με διάφορα πρόσωπα, και στο τέλος θα καταφέρει να φτάσει στον κύριο στόχο του μεταφέροντας στους αναγνώστες του ένα μήνυμα που ταυτίζεται απόλυτα με την κατάσταση της Ελλάδας του σήμερα, δίνοντας μας τροφή για σκέψη.


Το βιβλίο του Χρήστου Κορφοξυλιώτη αποτελεί το πρώτο του συγγραφικό έργο.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας.

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα: elkistis.gr/shop.

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top