Τικ και Τέλα: Ψάξε και βρες – Εκδόσεις Ίκαρος

Από τις Εκδόσεις Ίκαρος κυκλοφορεί ένας ακόμη τίτλος

στην επιτυχημένη σειρά του βραβευμένου

εικονογράφου Axel Scheffler:

Τικ και Τέλα: Ψάξε και βρες, σε απόδοση Φίλιππου Μανδηλαρά.

 

Το βιβλίο δραστηριοτήτων της σειράς Τικ και Τέλα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών για πολλές ώρες, αφού στις σελίδες του θα αναγνωρίσουν σκηνές από τις ιστορίες που έχουν ήδη αγαπήσει!

 

Axel Scheffler

Τικ και Τέλα: Ψάξε και βρες (Pip and Posy: Look and Say)

ΑΠΟΔΟΣΗ: Φίλιππος Μανδηλαράς

ISBN: 978-960-572-284-5

ΣΕΛΙΔΕΣ: 30

ΣΧΗΜΑ: 23 x 29 εκ.

Μαλακό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 8,90 € (περιλαμβάνει ΦΠΑ 6%)

ΒΑΡΟΣ: 257 γρ.

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 1 έτους

Διαβάστε απόσπασμα του βιβλίου

Εξώφυλλο σε υψηλή ανάλυση

 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

Με πολλές και αστείες σκηνές, πολλά πράγματα να δεις και να πεις, αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για μικρά παιδιά. Δες τα αντικείμενα στο κάτω μέρος της σελίδας, προσπάθησε να τα βρεις μέσα στη μεγάλη εικόνα και να πεις τη λέξη δυνατά!

 

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

 

Ο Άξελ Σέφλερ γεννήθηκε στο Αμβούργο Γερμανίας. Αν και ήταν καλός στην ζωγραφική, δεν είχε φανταστεί ποτέ μια καριέρα στην εικονογράφηση μέχρι που κέρδισε μια μωβ λούτρινη αγελαδίτσα σε ένα διαγωνισμό ζωγραφικής. Το 1982 μετακόμισε στην Αγγλία για να μάθει Αγγλικά και να σπουδάσει εικονογράφηση. Έχει εικονογραφήσει πολλά βιβλία, ενώ το 1993 ξεκίνησε την συνεργασία του με την διάσημη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Τζούλια Ντόναλντσον. Το βιβλίο τους Το Γκρούφαλο έγινε παγκόσμια επιτυχία και το 2009 μεταφέρθηκε σε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 42 γλώσσες. Ζει στο Λονδίνο. Ανακαλύψτε όλα τα βιβλία με ήρωες τους Τικ και Τέλα, του Άξελ Σέφλερ εδώ

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top