Είδαμε: Annie | Πάστα Φλώρα

Ένα μιούζικαλ που χάρισε πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, ενώ ταυτόχρονα, μας έβαλε πολύ γρήγορα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Η παράσταση απαρτιζόταν από μεγάλα ονόματα του χώρου του θεάτρου όπως την Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την Νάντια Μπουλέ και τον Αργύρη Αγγέλου, προσφέροντας φοβερές ερμηνείες γεμάτες από συναισθήματα, που καταφέρνουν εύκολα, όχι απλά να στήσουν μπροστά μας το παραμύθι της μικρής Annie, αλλά και να το πιστέψουμε και ζήσουμε.

Η παράσταση μέσα στο εορταστικό πλαίσιο, κατάφερε να περάσει αρκετά μηνύματα και να ευαισθητοποιήσει τους ακροατές του θεάτρου.

Τα κυριότερα μηνύματα που θα μπορούσε να διακρίνει κανείς, είναι κυρίως η αισιοδοξία, με την οποία και καθένας από εμάς θα πρέπει να πορεύεται στην ζωή του, καθώς και η ιδέα πως η πραγματική χαρά κρύβεται στα άτομα που αγαπάμε πραγματικά, δηλαδή στην οικογένειά μας και στους φίλους μας.

Ακόμη, μέσα από την εξέλιξη της πλοκής και τα μουσικά κομμάτια, διαγραφόταν και η ανάγκη των ανθρώπων για ελπίδα και την προσήλωση στα όνειρά τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε επίσης και η ερμηνεία των μικρών κοριτσιών, που έπαιξαν τον ρόλο τους γεμάτες ενθουσιασμό και επαγγελματισμό, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Αξίζει βέβαια να αναφέρω ότι πέρα από το κομμάτι της υποκριτικής, και η εκτέλεση των τραγουδιών ήταν πολύ καλή. Τόσο οι πρωταγωνιστές της παράστασης, όσο και τα παιδιά, αλλά και όλοι οι συντελεστές του μουσικοχορευτικού μέρους,  ανταποκρίθηκαν άψογα στις απαιτήσεις κάθε τραγουδιού.

Συνοψίζοντας, πιστεύω ότι το μιούζικαλ «Annie», είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και σε προετοιμάζει να υποδεχτείς τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο τρόπο, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι στις γιορτές πρέπει να δίνεις απλόχερα αγάπη, παραγκωνίζοντας τα χρήματα και τα υλικά αγαθά.

Σίσσυ Πολιτοπούλου

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top