Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge) | Ελλάδα Κράλλη

 

Δεν θα πω ψέματα. Την ταινία την περίμενα τόσα χρόνια με τέτοια ανυπομονησία όσο δεν λέγεται. Η τελευταία που είχε βγει ήταν το 2011 και ήταν με τον τίτλο σε Άγνωστα Νερά. Μπορεί σε πολλούς να φάνηκε αδιάφορη με όλα τα υπόλοιπα, μα μου άρεσε εξίσου εφόσον εμπεριέχονταν μέσα γοργόνες.

 

Μόλις άρχισε η ταινία στον κινηματογράφο έκανα σαν μικρό παιδί ειδικά με το λογότυπο της Disney με το σπασμένο καράβι να μοιάζει σαν κάστρο. Ειλικρινά από την αρχή δάκρυσα αντικρίζοντας έναν αγαπημένο χαρακτήρα τον Will Terner, που στην τελευταία ταινία απείχε και είχα απορήσει. Ο γιος του ο Henry από μικρός προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο για να τον σώσει από την κατάρα του Ιπτάμενου Ολλανδού.

 

uk_batb_flex-hero_header_r_ba8608ed

 

Μετά από κάποια χρόνια μελετώντας όλους τους μύθους της θάλασσας ανακαλύπτει ότι ο μόνος τρόπος για να σπάσει αυτή η κατάρα ήταν να βρει την τρίαινα του Ποσειδώνα. Για να το πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να βρει την πυξίδα του Jack Sparrow ώστε να τον οδηγήσει στο σωστό μέρος. Μέσα όμως σε όλα αυτά μπλέκεται μια παλιά εκδίκηση, μια υπόσχεση και η μανία κυριαρχίας του αγγλικού στόλου. Βρίσκουμε και νέους χαρακτήρες εκτός του Henry Termer (Brenton Thwaites) αλλά και την Carina Smith (Kaya Scodelario) όπως και του Captain Salazar (Javier Bardem). Οι παλιοί δεν θα μπορούσαν να παραληφθούν όπως ο Jack Sparrow (Johnny Depp), Captain Hector Barbossa (Geoffrey Rush), Will Turner (Orlando Bloom) και η Elizabeth Swann (Keira Knightley). Όλοι τους συμπλήρωσαν ένα όμορφο καστ.

 

Η ιστορία εξελίσσεται όταν η Carina έχοντας το ημερολόγιο του πατέρα της ψάχνει να βρει μέσω των άστρων το μέρος που είναι θαμμένη η τρίαινα του Ποσειδώνα. Το θέμα είναι ότι πολλοί θα την αναζητήσουν για δικούς σκοπούς με αποτέλεσμα να μπουν σε νέες περιπέτειες. Όπως για παράδειγμα ο Jack Sparrow θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Captain Salazar, ο οποίος θέλει να τον εκδικηθεί για τον χαμό εκείνου και του πληρώματος του σε μια κατάρα που τους είχε οδηγήσει ο Jack. Δεν σας λέω τίποτα άλλο για να μην σας κουράσω

 

PIRATES OF THE CARIBBEAN: DEAD MEN TELL NO TALES

 

. Ήταν μια ταινία για μικρούς και μεγάλους. Μια ταινία που πραγματικά στο τέλος με έκανε να πλαντάξω στο κλάμα από τη συγκίνηση. Ήταν τόσο όμορφα δεμένη και με τις υπόλοιπες και για να μην νομίζετε ότι θα είναι η τελευταία, ετοιμαστείτε και για μια επόμενη. Αυτό ήταν το πιο όμορφο spoiler που έχω κάνει. Είμαι τρελή θαυμάστρια των πειρατών και με μεγάλη αγωνία θα περιμένω πότε θα βγει η επόμενη.

 

Μπορεί να είναι και η τελευταία, μα μπορεί και όχι. Θα δείξει… μέχρι τότε σπεύστε να δείτε αυτήν εδώ και μακάρι να σας ενθουσιάσει όπως και εμένα. Αφεθείτε στη μαγεία…!

 

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top