Είδαμε : Ένας γάτος που τον έλεγαν Μπόμπ | Ξένια Τοανόγλου

Μπορεί πράγματι μια γάτα να σώσει μια ανθρώπινη ζωή? Μια πραγματική ιστορία του Τζέιμς Μπόουεν, που έγινε μπεστ-σέλερ και μεταφέρεται τώρα στην μεγάλη οθόνη. Η ταινία αναδεικνύει κυρίως τα προβλήματα των αστέγων.

 

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν άστεγο νεαρό που έχει μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης και παλεύει καθημερινά για την επιβίωση του. Όταν όλοι γύρω του τον κοιτάνε με απέχθεια, περιφρόνηση και λύπηση εμφανίζεται ο Μπόμπ. Στα μάτια αυτού του τετράποδου μαλλιαρού φίλου βρίσκει δύναμη και κουράγιο να βελτιώσει την ζωή του.

 

Ο πρωταγωνιστής, Μπόουεν, ζει μόνη συντροφιά την κιθάρα του και τραγουδώντας προσπαθεί να βγάλει όσα χρήματα μπορεί για την σίτιση του. Ένα βράδυ εισβάλλει στο προσωρινό του κατάλυμα ένας γάτος. Μοιράζεται μαζί του το ελάχιστο φαγητό που έχει και τον αφήνει να μείνει κοντά του για εκείνη την νύχτα. Ο Μπόμπ όμως δεν μπορεί να τον αποχωριστεί και τον ακολουθεί παντού. Όταν μια μέρα ο Μπόμπ εμφανίζεται χτυπημένος τον παίρνει υπό την προστασία του και προσπαθεί να τον φροντίσει όσο καλύτερα γίνεται. Μπορεί όλο αυτό τον καιρό να μην μπορούσε να φροντίσει ούτε τον εαυτό του αλλά τώρα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παρέχει στον Μπομπ ο,τι χρειάζεται. Ο κιθαρίστας του δρόμου και η γάτα του γίνονται μέρα με την μέρα όλο και πιο γνωστοί στο κοινό. Ο κόσμος μαζεύεται για να τους παρακολουθήσει και να βγάλει φωτογραφίες τους. Ένας δημοσιογράφος του ζητάει ακόμα να γράψει την ιστορία τους στην εφημερίδα. Γίνονται αχώριστοι και περνάνε μαζί πολλές περιπέτειες.

 

Είναι μια απίθανη ταινία που πρέπει να δείτε ! Θα ήθελα σίγουρα να την ξαναδώ. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ο,τι λατρεύω τις γάτες .Περνάει πολλά διδάγματα για τις δυσκολίες της ζωής και το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται πάντα με ελπίδα και αισιοδοξία.

 

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top