Είδαμε: “The Girl on the Train”,”Miss Peregrine”,”Βlair Wich” | Eλλάδα Κράλλη

f3ab84965a9f1f19d2c8bb408e329622

Μόλις σήμερα παρακολούθησα με τον καλό μου και την κολλητή μου φίλη Μιλένα μια υπέροχη με τον τίτλο «Το κορίτσι του τρένου». Είχα το προαίσθημα ότι θα είναι μια φανταστική ταινία. Από το τρέιλερ και μόνο είχα ενθουσιαστεί μιας και είμαι λάτρης των θρίλερ και συγκεκριμένα των αστυνομικών και ψυχολογικών μυστηρίου.

Η ταινία βασίστηκε στο βιβλίο της Paula Hawkins που φυσικά σύντομα θα σπεύσω να το αγοράσω μιας και είμαι κλασσική βιβλιοφάγος βιβλίων μυστηρίου.  Το στυλ της συγγραφέως θυμίζει τα βιβλία της Gillian Flynn μια ακόμη φοβερή συγγραφέας (που βέβαια μου λείπει το πιο πρόσφατο βιβλίο της με τον τίτλο «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε», που επίσης προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2014). Η σκηνοθεσία ήταν τρομερή όπως και το cast. Υπήρξε φανταστική χημεία μεταξύ σεναρίου, σκηνοθεσίας και ερμηνείας των ηθοποιών.

peregrins-gallery10-gallery-image

Επίσης πρόσφατα είδα τις ταινίες «Μις Πέρεγκριν» : Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά και το Blair Witch. Την πρώτη ταινία ήθελα τόσο πολύ να την δω μιας και είχα διαβάσει παθιασμένα το βιβλίο που το έχει γράψει ο Ransom Riggs. Είναι τόσο μυστηριώδες και γεμάτο φαντασία που με είχε συνεπάρει. Η ταινία γυρίστηκε από τον Tim Burton που κατά την γνώμη μου δεν μπορούσε να το γυρίσει άλλος.  Τέλειο casting με πολύ όμορφες ιδιαίτερες σκηνές με το κλασσικό μακάβριο και σκοτεινό στυλ του Burton.

blair1

Το «Blair Witch»  ενώ το περίμενα να μην είναι καλό όσο το πρώτο (μιας και είχα τρομάξει τόσο πολύ τότε όπως και ο περισσότερος κόσμος) στο τέλος μου άρεσε και ήταν μια αρκετά καλή συνέχεια. Βέβαια όταν είχε βγει το Blair Witch Project είχε γίνει πάταγος και όλοι είχαν πιστέψει ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός. Πολύ έξυπνη κίνηση του σκηνοθέτη τότε.

Για περισσότερες ταινίες θα σας ενημερώσω πάλι σύντομα. Μέχρι τότε ζήστε, ανακαλύψτε και τρομάξτε.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top