Είδαμε: Το διάστημα ανάμεσά μας (The Space between) | Ελλάδα Κράλλη

Μια μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου αποφασίσαμε με τον καλό μου να πάμε να δούμε αυτή την ταινία. Το τρέιλερ το είχα δει από διαφημίσεις στο σινεμά όταν είχα πάει να δω το Resident Evil.
Είναι μια ταινία του Peter Chelsom και πρωταγωνιστεί ο Asa Butterfield. Αναρωτιόμουν για ώρα που τον είχα ξαναδεί και θυμήθηκα ότι είχε παίξει στο Miss Peregrin : Home for Peculiar Children.

 
Το στόρι κινείται γύρω από ένα παιδί το οποίο γεννιέται στον Άρη και ο δημιουργός του πρότζεκτ αυτού (Gary Oldman) αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό από την ανθρωπότητα. Ο Nathaniel Shepherd (Gary Oldman) είχε όνειρο από τα εφηβικά του χρόνια να δημιουργήσει ανθρώπινη ζωή σε έναν άλλον πλανήτη. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αλλά υπήρχαν κάποιες επιπλοκές , όπως μια εγκυμοσύνη. Ο Gardner Elliot (Asa Butterfield) μεγαλώνει με μια ομάδα επιστημόνων για δεκαέξι χρόνια ζώντας μόνο στον Άρη. Τι θα γίνει όμως όταν η επιθυμία του να γνωρίσει τους ανθρώπους τον παρακινεί να πέσει στην Γη σαν άγγελος;

 

 
Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι η ταινία πήρε άσχημες κριτικές, ενώ βγάζει τόσα ανθρώπινα μηνύματα. Ίσως είναι πως το βλέπει ο καθένας μας. Μου άρεσε και μια γνώμη μιας κυρίας που λέγεται Cady Coleman που είναι αστροναύτης. Έγραφε πόσο λάτρεψε την ταινία από την πλευρά των συναισθημάτων και το πόσο αγωνιώδες είναι να έχεις ένα παιδί και να είσαι τόσα μίλια μακριά. Η ίδια είχε ταξιδέψει στον Άρη σε αποστολή και μια άλλη φορά είχε πάρει και τον γιο της μαζί. Πόσο ζηλεύω τον γιο της δεν περιγράφεται. Είναι όμορφο πάντως να διαβάζεις αληθινές ιστορίες ατόμων που έχουν ταξιδέψει στο διάστημα.

 
Αν ακόμα προβάλλεται η ταινία, διότι δεν θυμάμαι πότε βγήκε στους κινηματογράφους σας συνιστώ να πάτε να την δείτε. Είναι μια γλυκιά ταινία που θα σας φέρει γέλιο, χαρά και συγκίνηση, μα πάνω από όλα απλότητα.

 
Μέχρι την επόμενη συνάντηση μας στον χώρο του κινηματογράφου. Καλές προβολές!

 

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top