Είδαμε: Toy Story 4 | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Ελλάδα Κράλλη

Η ιστορία των περίφημων παιχνιδιών ξεκινάει από πολύ παλιά το 1995 μέχρι σήμερα. Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες που έχουν μεγαλώσει με μικρούς και μεγάλους, αυτή  την περίοδο μοιράζονται την τέταρτη περιπέτεια τους μαζί μας.

Ο Γούντι έχοντας δεθεί πολύ με την Μπόνι, η οποία δεν του δίνει ιδιαίτερη σημασία σε σχέση με τα άλλα της παιχνίδια, την βοηθάει στην πρώτη της επαφή με το νηπιαγωγείο. Η ίδια δημιουργεί έναν νέο φίλο από τα σκουπίδια, τον Φόρκι. Ο Γούντι από εκείνη τη μέρα αναλαμβάνει αυτό το νέο αγαπημένο παιχνίδι της Μπόνι, να μην πάθει τίποτα.

Όταν ο Γούντι χάνεται σε έρημους δρόμους μαζί με τον Φόρκι εξηγώντας του πόσο σημαντικό είναι για την Μπόνι να είναι δίπλα της. Παράλληλα ένα μαγαζί με αντίκες επιθυμεί να αγκαλιάσει θερμά και τους δυο. Όλοι οι χαρακτήρες αναλαμβάνουν δράση για να σώσουν τον Γούντι και το Φόρκι μέσα στο χάος ενός λούνα παρκ.

Το τέλος απλά είναι τόσο συγκινητικό που δάκρυσα περισσότερο από όσο έπρεπε. Μου έβγαλε παιδικά και ώριμα συναισθήματα. Αυτές οι ταινίες πάντα μου έβγαζαν μηνύματα αθωότητας, φιλίας, συντροφικότητας. Είναι ταινίες που αξίζει να τις βλέπουν οι μεγάλοι και άλλα και να μαθαίνουν τα νέα παιδιά. Το Toy Story 4 ήταν μια  ισάξια συνέχεια την πολυαγαπημένων μας παιχνιδιών.

Μέσα στην σκοτεινιά που τυλίγει τους ανθρώπους αυτά τα συναισθήματα μέσω αυτών των ταινιών είναι που δημιουργούν μοναδικές και ξεχωριστές τις στιγμές τους.

Εσείς την είδατε; Ποια είναι η άποψη σας για τη τέταρτη ταινία;

 

See Also
© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top