Είδαμε: Five Feet Apart | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Λίτσα Μαστροσαββάκη

Five feet apart και η απόσταση μικραίνει ή μεγαλώνει απέναντι σε εκείνον ή εκείνη που μπηκε στη ζωή σου για να σου θυμίζει να τη ζεις και να την βιώνεις στο επακρο;

Χωρίς φόβο και αμφιβολίες, χωρίς πρέπει και προγραμματισμούς.

Η ταινία αυτή ήρθε να μας διδάξει τη πραγματική δύναμη των ανθρωπίνων σχέσεων που δοκιμάζονται, εξελίσσονται και σε οδηγούν προς το αληθινό και πρωτίστως το ζωντανό.

Στην ταινία παρακολουθούμε την ψυχαναγκαστική με τον προγραμματισμό των πραγμάτων, Στέλλα, καθώς και τον ατίθασο Γουίλ. Και οι δύο πάσχουν από κυστική ίνωση.

Ο λόγος και η αφορμή της γνωριμίας τους;

Μια ασθένεια που δεν επέτρεπε σε δύο έφηβους που βίωναν τον έρωτα, να φιληθούν, να νιώσουν το άγγιγμα και να έρθουν κοντά.

Η μαγεία και η δύναμη του συναισθήματος μεγάλωνε ανάμεσα σε πέντε πόδια απόσταση με μοναδικές και καθηλωτικές ερμηνείες.

Το αίσθημα της επιθυμίας και της δύναμης κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια της ταινίας και εσύ θα νιώσεις τελικά, πως όλα είναι πιθανά ακόμα και στις μαύρες στιγμές.

Γέλιο, κλάμα, λύπη, χαρά και έρωτας πρωταγωνιστούν στη δραματική ταινία με πρωταγωνιστές  δυο έφηβους που πάρα το πρόβλημα υγείας τους και τους τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες τους, κατάφεραν να βιώσουν την ύστατη αγάπη και δύναμη για τη ζωή.

Five feet apart λοιπόν. Εσύ πόσο λίγο τελικά απέχεις από τον έρωτα και την ζωή; 


See Also
© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top