Καλό ταξίδι, μάγκα | Πάστα Φλώρα

Γράφει η Γιώτα Μαστροσαββάκη

Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποστόμωσε τους περισσότερους και όχι αδίκως. Η γενιά του Λαυρέντη κατάφερε αυτό που προσπαθούν χρόνια καλλιτέχνες του εγχώριου και μη, χώρου. Να κατακτήσουν μια τίμια θέση στην καρδιά των ακροατών.

Δυστυχώς όταν μας αφήνει ένας καλλιτέχνης αυτής της γενιάς, κατά κάποιο τρόπο η επανάσταση που έκαναν στον χώρο του έντεχνου, είναι σαν αρχίζει σιγά, σιγά να σβήνει.

Για τους περισσότερους από εμάς αυτές οι μουσικές επιρροές και αυτή η γενιά θα μείνει χαραγμένη για πάντα και θα περάσει από γενεά σε γενεά. Είναι τόσο ακριβές, συναισθηματικά και πολιτισμικά, οι δουλειές που αφήνουν πίσω τους αυτοί οι καλλιτέχνες που όταν μας φεύγουν από την ζωή, μένουν για εμάς εδώ σαν συντροφιά, κρατώντας ζωντανά τα εφηβικά μας χρόνια, τους παλιούς μας έρωτες, τις μεγάλες απουσίες. Κρατάνε ζωντανή μια εποχή.

Γι’ αυτή την εποχή και για πολλές ακόμα, θα θυμόμαστε τον Λαυρέντη, γιατί ήταν τόσο μάγκας που με την ταπεινότητα και της αυθεντικότητα του, απέκτησε μια θέση στην καρδιά μας.

Λαυρέντη δικαίως κέρδισες μια ευκαιρία στον παράδεισο.

Καλό ταξίδι και να προσέχεις την κομπανία από εκεί ψηλά.

Χαιρετίσματα στον Σάκη.


© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top