Ποια είσαι τελικά, Daisy Edgar Jones? | Πάστα Φλώρα

Την Daisy Edgar Jones τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Normal People του BBC3, βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Sally Rooney. Εκεί, ενσάρκωσε τη Marianne, μια αντικοινωνική νεαρή Ιρλανδή που συνάπτει μια ιδιόρρυθμη on-and-off σχέση με τον συνομήλικό της, Connell. Οι δυο τους θα περάσουν από σαράντα κύματα μέχρι να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλον αλλά και ο καθένας τον ίδιο του τον εαυτό (ναι, το ύφος της σειράς είναι coming of age).  

 

Πρόκειται για μια νεαρή ηθοποιό με αρκετό τσαγανό, που δε δίστασε να αναλάβει τα ηνία ενός αδιαμφησβήτητα τολμηρού ρόλου. Και όπως όλα δείχνουν, δικαιώθηκε. Μετά την πρόσφατη επιτυχία του Normal People, δε χωράει αμφιβολία ότι η Daisy Edgar Jones για ένα κορίτσι που ήρθε για μείνει. 

Τα bangs της τουλάχιστον, θεωρούνται ήδη iconic. 

Ποια είναι λοιπόν ή πολλά υποσχόμενη ενζενί του Normal People;

  1. Δεν είναι Ιρλανδή όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν. Γεννήθηκε στο Islington του Λονδίνου, στις 24 Μαρτίου του 1998.
  2. Η πρώτη της εμπειρία στο σανίδι του θεάτρου ήταν σε ηλικία 5 ετών. 
  3. Μπορεί να είδε το άστρο της να ανατέλλει χάρη στο Normal People, ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά. Έχει παίξει μικρούς ρόλους στις σειρές Cold Feet (2016), Outnumbered (2016), Silent Witness (2017), Pond Life (2018), Gentleman Jack (2019) και War of the Worlds (2019). 
  4. Έχει δηλώσει ότι έχει παλέψει με την κατάθλιψη και την υποχονδρία και δεν ήταν καθόλου εύκολο.
  5. Ζει στο Λονδίνο όπου μοιράζεται το διαμέρισμά της με άλλους 3 συγκατοίκους. Η περίοδος της καραντίνας τους βρήκε να διασκεδάζουν τρώγοντας πίτσα και οργανώνοντας αυτοσχέδια spa sessions. 
  6. Όπως η ίδια παραδέχεται, είναι οπαδός της ‘fake it till you make it’ νοοτροπίας. 
  7. Ήταν το τελευταίο άτομο που πέρασε από casting για το Normal People. 
  8. Δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί την επιτυχία που θα σημείωνε η σειρά. «Είμαι τόσο κυνική» δηλώνει «που στην αρχή θεωρούσα ότι δεν θα το έβλεπε κανένας!»
  9. Σήμερα αριθμεί πάνω από 144.000 followers στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ υπάρχει ειδικός λογαριασμός αφιερωμένος στα bangs της.

Ελένη Σωτηράκου

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top