Είναι ο Good Job Nicky το Next Big Thing της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας; | Πάστα Φλώρα

Ο Good Job Nicky κυκλοφόρησε στις 23 Οκτώβρη το πρώτο του κομμάτι με τίτλο “January 8th“, από την Cobalt Music, το οποίο κατάφερε να μπει στις τάσεις και 2 εβδομάδες μετά να έχει ξεπεράσει τις 700.000 προβολές και να κατακτά όλο και περισσότερο φανατικούς ακροατές. 

Καθόλου άσχημα για πρώτο κομμάτι ευρείας κυκλοφορίας ενός νέου καλλιτέχνη που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα! Τι λέτε; 

Για το λόγο του αληθές μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ, να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και να μας πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια! 

 

Ο ήχος του κομματιού;

Είναι δυναμική μπαλάντα με αγγλικό στίχο που πραγματικά συναρπάζει και καθηλώνει. Το στυλ του τραγουδιού θυμίζει κάτι από Billie Eilish, James Arthur, Sam Smith και λίγο Khalid, καλλιτέχνες που μόνο ως κοπλιμέντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια πρόταση. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχω ακούσει από Έλληνα καλλιτέχνη, σίγουρα και με διαφορά, το 2020.

Και ανυπομονώ να ακούσω κι άλλα από τον ίδιο. 

Το βίντεο κλιπ;

Είναι απλό, λιτό και πάρα μα πάρα πολύ δυνατό. Ο Good Job Nicky πονά, υποφέρει και καταστρέφεται και όλα αυτά σε διάστημα 4 λεπτών, που δεν θες να περάσουν με τίποτα, ενώ, ταυτόχρονα δε μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από το οπτικό αποτέλεσμα που ξετυλίγεται μπροστά σου και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα αυτιά σου από τον υπέροχο ήχο. 

Αρτιότητα ήχου και εικόνας αποτελούν έναν απίθανο συνδυασμό και χαρακτηριστικό για έναν 25χρονο που ξεκινά τώρα και κάνει τα πρώτα του βήματα, καθόλου δειλά, αλλά με πίστη και σιγουριά στις δυνατότητές του! 

Τι θα ακολουθήσει μετά;

Κανείς δε ξέρει! Εύχομαι ολόψυχα να μην είναι ένα μουσικό πυροτέχνημα και οι πετυχημένες δουλειές του να διαδέχονται η μία την άλλη και η επόμενη να ξεπερνά την άρτια προηγούμενη. Το σίγουρο είναι ότι έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή και αν είναι έτσι η πρώτη δουλειά, φανταστείτε πώς θα είναι οι επόμενες του! 

Όσο για το πιο είναι το αληθινό όνομα του; Νίκος Βαρθακούρης θα πω μόνο. Κι όχι δεν είναι συνωνυμία! Αλλά ποιος νοιάζεται;

Εκείνος λέγεται Good Job Nicky και έτσι θα τον αποκαλούμε! 

Good Job Nicky

Ρούλα Βαθίστα

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top