Now Reading
Εκδόσεις Κλειδάριθμος – Νέες Κυκλοφορίες | Πάστα Φλώρα

Εκδόσεις Κλειδάριθμος – Νέες Κυκλοφορίες | Πάστα Φλώρα

Σχολικά Βοηθήματα

Αυτό θα πονέσει
O Adam Kay είναι ένας διάσημος Βρετανός κωμικός που πέρασε έξι χρόνια της ζωής του ως εκπαιδευόμενος γιατρός σε κρατικά νοσοκομεία της χώρας του. Πρόκειται για το προσωπικό του ημερολόγιο της συγκεκριμένης περιόδου, το οποίο είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ, αν και συχνά αναφέρεται σε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου αστείες. Ένα ξεκαρδιστικό και γεμάτο ανθρωπιά βιβλίο που έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αναγνώστες και έχει ήδη μεταφερθεί σε θέατρο και τηλεόραση.

Η Βίβλος των Τακτικών στο Σκάκι – Magnum Opus
Η κορυφαία ταξινομημένη συλλογή όλων των ματ στο σκάκι από τον GrandMaster Στράτο Γρίβα. Πρόκειται για έναν γοητευτικό κόσμο τακτικών θεμάτων και μηχανισμών που διέπουν το σύγχρονο σκάκι, ο οποίος προσφέρει στον αναγνώστη πολύτιμη γνώση στην πορεία του προς τη σκακιστική καταξίωση. Ο συγγραφέας παρουσιάζει και αναλύει μια εξαιρετικά εκτενή ύλη από τακτικές δομές, μαζί με το ιστορικό τους υπόβαθρο. Το βιβλίο ήδη θεωρείται από τις κορυφαίες εκδόσεις του έτους –ένα διαχρονικό έργο που αναμένεται ότι θα αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια.

Το μεθοδικό παιδί
Ένα βιβλίο που βασίζεται σε ένα επιστημονικά δοκιμασμένο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης από τον Δρα Richard Gallagher, την Δρα Elana Spira και την Δρα Jennifer L. Rossenblatt, κατάλληλο για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς που ασχολούνται με παιδιά (εργοθεραπευτές, παιδοψυχολόγους). Πρόκειται για μια απλή και ιδιαίτερα χρήσιμη και λειτουργική μέθοδο για παιδιά με δυσκολίες στην οργάνωση της καθημερινότητάς τους, καθώς έχει αποδειχθεί πως οι ηλικίες 7-13 ετών είναι κρίσιμες για την απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων, οι οποίες, εφόσον αποκτηθούν, μας συνοδεύουν για όλη μας τη ζωή.

Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί στη ζωή
O Jοshua Piven και ο David Borgenight δημιούργησαν πριν είκοσι χρόνια την πιο ευπώλητη σειρά βιβλίων επιβίωσης όλων των εποχών, αξιοποιώντας αρχικά τις δικές τους εμπειρίες αλλά και τις αμέτρητες συνεντεύξεις που πραγματοποίησαν μέσα σε αυτό το διάστημα. Τι να κάνετε εάν… σας πέσει η οδοντόβουρτσα στην τουαλέτα, αν πατήσετε ακαθαρσίες σκύλου, αν ένα πουλί παγιδευτεί στο σπίτι σας, είναι μερικές μόνο από τις άβολες και ταυτόχρονα σπαρταριστές καταστάσεις για τις οποίες προτείνονται λύσεις αντιμετώπισης! Τα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν σε 27 χώρες, έχοντας ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις, και έχουν μεταφερθεί σε 2 τηλεοπτικές σειρές (TBC, Discovery Channel).

Πώς λειτουργεί η ψυχολογία
Μια πρωτότυπη έκδοση που περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της ψυχολογίας –από τις θεωρίες ως τις θεραπείες, από τα προσωπικά ζητήματα ως τις πρακτικές εφαρμογές. Με εύληπτο τρόπο το βιβλίο αναλύει πώς λειτουργούν ο εγκέφαλος, η μνήμη, τα συναισθήματά μας, περιγράφει τις βασικότερες διαταραχές και παρουσιάζει τα σημαντικότερα είδη ψυχοθεραπείας. Ένας καλαίσθητος σκληρόδετος τόμος που μπορεί να προσφέρει επαρκή πληροφόρηση στον αναγνώστη, είτε πρόκειται για κάποιον που προσεγγίζει για πρώτη φορά το αντικείμενο της ψυχολογίας είτε για φοιτητή είτε για έμπειρο μελετητή των ανθρωπιστικών επιστημών.

See Also
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top