Πιστεύεις στα σημάδια; | Μιλένα Βλασσοπούλου

Στις επόμενες προτάσεις που θα βγουν σαν νερό από το μυαλό μου θα ήθελα να σου εκμυστηρευτώ πως ανυπομονώ να ξανανιώσω αυτό το παιδικό βλέμμα να με περιεργάζεται. Ξέρεις, αυτή τη γλυκιά αύρα που βγάζει ένα αθώο βλέμμα ενός παιδιού όταν το χαιρετάς, λίγες φορές το συνάντησα σε κάποιον ενήλικα σ’ όλη μου τη ζωή.

Υπάρχουν κι αυτά τα θαύματα που κάποιος αλλάζει τη σκέψη του, αλλάζει τη ψυχή του και σε κοιτά με ένα γλυκό και αθώο βλέμμα. Αυτά τα μάτια που λένε χιλιάδες όμορφες λέξεις που δεν είχες ξανακούσει. Είναι σαν να συνδέονται οι σκέψεις κι ακόμα κι όταν κάποιος είναι μακρυά να νιώθεις να σου μιλά η σκέψη του. Έχεις νιώσει ποτέ μια περίεργη μελαγχολία;

Ειδικά τις ώρες που βραδιάζει;

Μια μελαγχολία που διακόπτεται από ρινίσματα χαρά, σαν κάποιος που σε αγαπά ή και του λείπεις να στο λέει νοητά. Στα σημάδια πιστεύεις; Σε ενδείξεις που είναι κάτι παραπάνω από συμπτώσεις; Είναι σαν αυτό που λένε κάποιοι ότι το σύμπαν σου δείχνει ότι δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από το δρόμο που ήδη βρίσκεσαι.

Πρέπει να συνεχίσεις τη προσπάθεια και να πατήσεις γερά στον δρόμο που έχει στρώσει η σκέψη σου για να βρεις επιτέλους τη λύτρωση της ευτυχίας που ζητάς. Εγώ θα σου πω, πως δεν πίστευα στα σημάδια. Νόμιζα πως είναι ψεύτικες ελπίδες αυτό που λένε και ζουν σε συννεφάκια ροζ. Μα, λόγω τιμής μερικές φορές κυριολεκτικά ανατριχιάζω. Σου έχει τύχει να βλέπεις συνέχεια διπλά νούμερα;

Κοίτα!

Το ρολόι λέει 22.22 και λένε πως όταν βλέπεις διπλά νούμερα κάποιος που θες σε σκέφτεσαι! Δεν ξέρω να σου πω πως εάν είναι απλά μια γνώμη του αέρα, μα είναι πάρα πολλές οι φορές που συμβαίνει αυτό! Θα ήταν τόσο υπέροχο αν κάποιος μπορούσε να το αποδείξει! Να μας βγάλει κι από τον κόπο της αμφιβολίας.

Επίσης, σου χει τύχει να σκέφτεσαι κάποιον και ταυτόχρονα να σε σκέφτεται και εκείνος; Ή να στέλνετε με διαφορά λίγων δευτερολέπτων ο ένας στον άλλο μήνυμα;

Το ‘χεις πάθει, αυτό, το να σκέφτεσαι αυτόν το κάποιον και να βλέπεις μετά από λίγο μήνυμα του; Σου λέω όλα αυτά μου έχουν συμβεί. Και ίσως αναθεωρώ για τα σημάδια. Μακάρι τα σημάδια αυτά να είναι αληθινά.

Μακάρι η σκέψη αυτού του κάποιου να συνοδεύεται από τα διπλά νούμερα στο ηλεκτρονικό ρολόι ή από το τυχαίο άκουσμα του ονόματος του από έναν άγνωστο!

Μακάρι!

Ένα σημάδι ζητάω και γω!

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top