Τσάρκα στο όνειρο| Ειρήνη Μανάλη

Καλημέρα..ναι καλημέρα σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα συνάμα όμως τόσο ίδια και με τις υπόλοιπες. Όμορφη, έτσι απλά γιατί ο ήλιος ανέτειλε και εσύ κατάφερες και τον είδες, έχω καιρό να γράψω δημόσια και δεν μπορώ να μην καταθέσω τη χαρά μου. Και ‘συ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές ψάξε βρες, ταρακούνησε το μυαλό σου και ξεκίνα ότι σου δίνει ενέργεια δύναμη και παρότρυνση για ζωή.

Δεν είμαι εδώ για να σου κάνω μαθήματα επιτυχίας και να κερδοφορήσω στη πλάτη σου, κάνε αυτό που σου αρέσει, αυτό που σε ευχαριστεί, βάλε ένα πρόγραμμα σιγά σιγά, υπάρχουν ευκαιρίες κι αν όχι τόσο γύρω μας, μέσα μας να δούμε και να εντοπίσουμε το κάτι παραπάνω, οικοδόμησε το μικρόκοσμο σου και μπες μέσα, σήκωσε τείχη σε ότι σε γρατζουνάει.

Να σου πω και ένα μικρό μυστικό,ότι σε φορτίζει και σε αγχώνει,αν δεν είναι βιοπορισμός μην νοιάζεσαι,μην σκορπίζεσαι. Συνέδεσε τα πάντα,λικνίσου στους ρυθμούς σου ακόμα και μόνος. Η τοξικότητα επηρεάζει αλλά και επηρεάζεται, προτίμησε το δεύτερο. Να θυμάσαι να μην ξεχνάς να μη χάνεις την ελπίδα.Μια ελπίδα μας κρατάει,ίσως και τίποτα άλλο.

Αυτό το τι έπεται,τι μας περιμένει στη στροφή. Αυτή η αναίσχυντη γυνή που όσο λιγοστεύει συνεχίζει να υπάρχει περισσότερη. Αυτό φίλε μου, έρχεται άνοιξη και αυτή μπορεί να σε αγνοήσει επιδεικτικά, εσύ μην την προσπεράσεις ακόμα κι αν όλα οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση, βάλε στόχο, tραμπαλίσου στις ιδέες σου, σήκω ντύσου και τσάρκα στο όνειρο!

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top