Θα σε δω στον παράδεισο | Κριτική Παράστασης

Θα σε δω στον παράδεισο

Πρόσφατα παρακολούθησα τη θεατρική παράσταση “Θα σε δω στον παράδεισο” του διάσημου συγγραφέα Νιλ Σάιμον, που ανεβαίνει επιτυχώς στο Θέατρο Αλκμήνη. Πρόκειται για το τελευταίο έργο του συγγραφέα, αγγλικός τίτλος “Rose’s Dilemma,” που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η μετάφραση ανήκει στη Ρένα Ρίγκα, ενώ η σκηνοθεσία είναι του αξιόλογου Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Η πλοκή επικεντρώνεται στη Ρόουζ, μια βραβευμένη θεατρική συγγραφέας που βρίσκεται σε οικονομικές δυσκολίες. Συνυπάρχει στο εξοχικό της με τη φίλη της, την Άρλεν, αλλά και με τον “φάντασμα” του αδικοχαμένου συντρόφου της, του διάσημου συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, Ουάλς.

Στη θεατρική παράσταση, η Άννα Αδριανού και ο Γιώργης Κοντοπόδης αποδίδουν με εξαιρετική χημεία τους ρόλους των δύο συντρόφων, ενώ η Δανάη Καλοπήτα ξεχωρίζει με την εκπληκτική ερμηνεία της. Ο Νίκος Καραγιαννίδης συμπληρώνει το καστ με την ικανοποιητική του ερμηνεία. Τα κοστούμια και τα σκηνικά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα αυθεντικότητας.

Συνολικά, η παράσταση προσφέρει μια διασκεδαστική θεατρική εμπειρία, χωρίς υπερβολικά διθυραμβικά σχόλια, αφήνοντας το κοινό με χαμόγελα στα χείλη και θετικές εντυπώσεις.

Σοφία Αργυροπαίς

https://www.ticketservices.gr/event/tha-se-do-ston-paradeiso/?lang=el

%d bloggers like this: