Η ταινία της εβδομάδας· 10/11 | 500 days of Summer

five_hundred_days_of_summer

Η ταινία παρακολουθεί 500 μέρες της σχέσης του Tom Hansen ( Gordon-Levitt ) και της Summer Finn ( Deschanel ). Ο Tom μεγάλωσε από μικρός, πιστεύοντας στην αγάπη τον έρωτα και το πεπρωμένο και ξέροντας ότι δεν θα είναι ευτυχισμένος μέχρι να βρει τη μια και μοναδική. Η Summer, αντίθετα, μετά τον χωρισμό των γονιών της, μεγάλωσε πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει έρωτας και πεπρωμένο.

H ταινία αρχίζει περίπου στη μέση αυτού του διαστήματος των 500 ημερών, με τη Summer να χωρίζει τον Tom, ζητώντας του να μείνουν φίλοι και τον Tom διηγείται την ιστορία από την αρχή. Ο Tom, ο οποίος έχει σπουδάσει αρχιτέκτονας, δουλεύει σε μια εταιρεία συγγραφής ευχετήριων καρτών, όπου θα γνωρίσει τη Summer. Μετά από ένα καραόκε πάρτι, ένας φίλος του Tom θα πει στη Summer ότι αρέσει πολύ στον Tom. Από εκείνο το σημείο, θα αρχίσει η σχέση τους, με τη Summer να ξεκαθαρίζει ότι ότι δεν πιστεύει στην αγάπη και ότι δεν θέλει καμία δέσμευση. Η διήγηση δεν είναι γραμμική.

Η ιστορία πηγαινοέρχεται συνεχώς πριν και μετά το σημείο που ο Tom ξεκίνησε να τη διηγείται. Βλέπουμε το διάστημα πριν την διακοπή της σχέσης τους και βλέπουμε στον Tom όλα αυτά που νιώθει κάποιος όταν είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος. Στο διάστημα μετά όμως, βλέπουμε όλα αυτά που νιώθει κάποιος μετά την απόρριψη και το χωρισμό και πώς τον επηρεάζουν στη ζωή του. Ωστόσο, ο Tom σκεπτόμενος όλα τα καλά, θα προσπαθήσει να κερδίσει τη Summer και να πείσει αυτή για την ύπαρξη της αληθινής αγάπης και τον εαυτό του για την ύπαρξη των όσων πιστεύει .

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top