5/5: Η Γιώτα Νέγκα στην Κύπρο | “Στο Πέραμα”-Λεμεσός

 

Αμέσως μετά από μία σειρά θριαμβευτικών παραστάσεων και αλλεπάλληλων  sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Γιώτα Νέγκα μεταφέρει τη νέα της παράσταση και στην Κύπρο.

 

Την Παρασκευή 5 Μαϊου, η Γιώτα Νέγκα θα παρουσιάσει την παράσταση «Τα τραγούδια που λες» στη μουσική σκηνή «Στο Πέραμα», στη Λεμεσό της Κύπρου. Μία παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέκτησε κοινό και κριτικούς.

 

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θυμάται τραγούδια που αγαπά, τραγούδια πολύτιμα από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, με κοινό χαρακτηριστικό  τη σπουδαιότητα και την απήχησή τους.

 

Αγαπημένα, ιστορικά  τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μία απόλυτα προσωπική συναυλία, μία μουσική εξομολόγηση  όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο. Ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε συναυλίας μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

 

Η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει στη νέα της συναυλιακή πρόταση τον δικό της  μουσικό κόσμο και υπογραμμίζει όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

 

 

 

Μαζί της μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών:

 

Αντώνης Παλαμάρης – πιάνο

Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι

Δημήτρης Κουζής – βιολί

Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο

Νίκος Καρατζάς – κρουστά

 

Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χώνος

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

 

Management – Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

 

Links:

Γιώτα Νέγκα:

 

https://www.facebook.com/GiotaNegkaDatabase

http://www.youtube.com/user/GNDatabase

 

 

“ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ” – Λεμεσός, Κύπρος

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: €20

Τηλ. Κρατήσεων: 0035725373763

 

 

 

 

 

 

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top