Ένας αδύνατος με τιράντες παρέα με τους Λωποδύτες στο Ravens | Πάστα Φλώρα

Ravens.  Η χαρά του ροκά και η κατάρα του φλωρά. Όμορφος κόσμος και ένας ακόμα πιο όμορφος  χώρος που φιλοξένησε ένα από τα καλύτερα λάιβ στη Κύπρο.

Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά και Σπύρος Γραμμένος στη Κύπρο, παρέα με τους Λωποδύτες. Τσίπρα you failthy animal.

Σου λένε ένας αδύνατος με τιράντες θα τραγουδήσει. Καλό παιδί μωρέ αλλά από φωνή κορμάρα. Τι έχεις να χάσεις λες, πας.

Έντεκα και μισή ανεβαίνουν στη σκηνή οι Λωποδύτες και ανοίγουν το λάιβ  χαρίζοντάς μας ένα πανέμορφο τραγούδι του Παύλου Παυλίδη. Μετά σιωπή. Ανεβαίνει ο τύπος με τις τιράντες και αρχίζει να μιλάει, να μιλάει, να μιλάει για τα ένδοξα του χρόνια με τη πρώτη του μπάντα. Μη με ρωτήσετε όνομα, ούτε ο ίδιος νομίζω να το θυμάται σήμερα.

 

 

Χορός, τραγούδι ποτό και γέλιο. Και κάπως έτσι αρχίζει ένα λάιβ του Γραμμένου. Από «Ροζ Πάνθηρες» καταλήξαμε να έχουμε «Αϋπνίες» μέχρι να κόψουμε τις «τζίβες» ενός τύπου. Κάπου αργότερα αναλαμβάνουν τη σκηνή οι Λωποδύτες και αρχίζουν να τζαμάρουν με τραγούδια γνωστά, τραγούδια αγαπημένα. Μια μπάντα  που δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητη, αφού κάθε μέλος σε κερδίζει με το ιδιαίτερο ταλέντο του.

Έτσι μια πανέμορφη συνεργασία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρίσκονταν εκείνη τη μέρα στο Ravens. Τραγούδι, γέλιο και πολύ χειροκρότημα αφού το λάιβ κράτησε μέχρι το πρωί.

Ταξιδέψαμε με ξένες και ελληνικές ροκιές. Ενώ παρέα μας έκαναν τραγούδια του Παύλου, του Γιοκαρίνη και του Πανούση απογειώνοντας τον κόσμο.

Ένα λάιβ όλα χάρη σε αυτά τα παιδιά. Γιατί όταν τζαμάρουν οι Λωποδύτες και ο Γραμμένος σίγουρα θα έχεις ένα γαμάτο αποτέλεσμα!

See Also
Food Swaps Pastafloramag.gr
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top