Ετοιμάσου για το μεγαλύτερο πάρτυ του φετινού καλοκαιριού

Χωρίς αμφιβολία, το φετινό Φάρμα Project θα είναι καλύτερο από ποτέ


 

Πολλές αλλαγές, προσθήκες, καινοτομίες και δραστηριότητες που για πρώτη φορά θα ζήσουμε σε event στο νησί! Ανυπομονούμε… και από ό,τι φαίνεται, δικαιολογημένα!

The stages
Αρχικά, αυτό που κάνει κάθε πάρτι ξεχωριστό, είναι η μουσική! Και στο Φάρμα, θα έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς 6 (ναι, 6) συνολικά σκηνές! Η σκηνή των live acts θα φιλοξενήσει 4 bands, η Arena θα παίζει dance, groove και disco ρυθμούς φιλοξενώντας 4 acts (2 lives, 2 DJs), ενώ στο The Kennel θα μπορεί κανείς να χορέψει urban beats, μιας κι εκεί τoν περιμένουν 5 συνολικά DJs ειδικοί στο είδος! Αν θες να χτυπηθείς μέχρι εκεί που δεν πάει, τότε η σκηνή ‘techno’ είναι για εσένα, στο “The Tomb”, 3 DJs θα φτιάχνουν μια ξέφρενη κατάσταση όπως ακριβώς αρμόζει στο stage, ενώ στο ‘The Jam’, θα… jamάρεις εννοείται υπό τους ήχους 3 live acts!

Τέλος, αν ψάχνεις πιο χαλαρή φάση ή θες να κάνεις μια προθέρμανση για να μπεις στο νόημα, σταματάς στο ‘The Chill’ και αφήνεσαι στις επιλογές τριών DJs. Το σημαντικό για το ‘The Chill’ είναι πως δημιουργήθηκε κυρίως επειδή οι διοργανωτές αναγνώρισαν την ανάγκη μιας ομάδας ανθρώπων να διασκεδάσει αλλά και να μπορεί συναναστραφεί με την παρέα και τον κόσμο γύρω, χωρίς να θεωρείται προαπαιτούμενο για τη διασκέδαση η δυνατή σε volumes μουσική. Και γι’ αυτό, hats off στα παιδιά του Φάρμα.

Συνολικά, το Φάρμα Project φέτος θα φιλοξενήσει στα stages του 7 international acts (2 international bands στα live acts, 1 international live act στην αρένα, 1 international DJ στο The Kennel, 1 international DJ στο The Tomb και 2 international live acts στο The Jam), σύντομα στη σελίδα του event στο Facebook θα γίνουν και τα… αποκαλυπτήρια των ονομάτων! Η προσθήκη σε αυτό το super party cast 15 local μουσικών (11 DJs, 2 live acts και 2 bands) κάνει το line up, απλά ακτύπητο!

The Chill & The Jam
Θα σταθούμε στα 2 νέα stages του Φάρμα, τα οποία πραγματικά πρέπει να επισκεφθείς. Γιατί θα είναι διαδραστικά, επιμορφωτικά και διασκεδαστικά, αφού όχι μόνο θα μπορείς να απολαύσεις τα acts και τους DJs, αλλά εκεί θα οργανωθούν και θα πραγματοποιηθούν workshops στα οποία ο καθένας από εμάς, μπορεί να μυηθεί από επαγγελματίες όπως οι JFB, Mononome και Emmidio σε διάφορες μουσικές τεχνικές για δημιουργία και αναπαραγωγή μουσικής! Όλο το υλικό μάλιστα, από κοινό και μουσικούς, θα ηχογραφηθεί!

The  cocktails!
To Φάρμα project συνεργάζεται φέτος με τα σπουδαιότερα cocktail bars στο νησί! Καταλαβαίνεις ότι, όταν πίσω από το bar βρίσκονται mixologists από “Lost + Found Drinkery”, “Μαντάμ” ,“The Gym και “Notes and Spirits”, τότε το πάρτι αποκτά γεύση απαράμιλλη και πολύ, πολύ δροσιστική! Δεν θα είναι μόνοι τους όμως! Μαζί τους, κι αυτό γίνεται για πρώτη φορά σε event στο νησί, θα είναι 5 guests bartenders διεθνούς φήμης από το εξωτερικό (τα ονόματα των οποίων δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα), αποκλειστικά και μόνο για όσους βρεθούν στο Φάρμα project. Και επειδή μπορεί ν’ ανησυχείς για το θέμα ‘parking’, κακά τα ψέματα πέρσι ήταν θέμα, τα παιδιά του Φάρμα έμαθαν από τα λάθη τους και φέτος, θα μπορεί κανείς να παρκάρει στο χωριό, σε ειδικό χώρο που θα δημιουργηθεί και από εκεί θα υπάρχουν λεωφορεία, κάθε 10 λεπτά, που θα σε μεταφέρουν από και προς το χώρο της εκδήλωσης δωρεάν! Άρα, problem solved!

Σάββατο 1 Ιουλ, Angel’s Hills, Καμπιά, επ. Λευκωσίας. 

Εισιτήρια εδώ

 

Πηγή: http://www.timeoutcyprus.com

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top