«Γόης του Θησείου» | Πάστα Φλώρα

 

Μπορεί να άργησα να να γράψω γι’ αυτό το live , αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ όπως λένε.

Είμαστε στο Down Town με κρασί και φυσικά την υπέροχη Μελίνα Κανά και την μπάντα της ο «Γόης του Θησείου». Ένα live που μπορεί να μην φούλαρε όλο το μαγαζί, μα το σίγουρο είναι ότι γέμισε τις καρδιές και τις ψυχές όσων βρίσκονταν εκεί.

Ήπιαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και αυτό χάρη στην εξαιρετική δουλειά που μας χάρισε η περιοδεία της Μελίνας Κανά.

Φυσικά βγαίνουν τα παιδιά κάνοντας ένα μικρό και όμορφο άνοιγμα μέχρι να εμφανιστεί η Μελίνα χαμογελαστή να μας υποδεχτεί και να μας χαρίσει το πρώτο τραγούδι.

Ξεκινάμε λοιπόν με Φειρούζ.

Ένα από τα πολλά, αγαπημένο τραγούδι γραμμένο από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Ρυθμός, Ανατολή και μελωδία και το λαιβ ξεκίνησε…

Το χαμόγελο στα πρόσωπα μας ήταν αναμενόμενο μετά από αυτό που ακούσαμε. Η Μελίνα δίνει ευχαριστίες πάντοτε με αυτή την γλυκάδα που την διακατέχει και συνεχίζει φυσικά με ποιο άλλο;

Με το »Μιλώ για σένα» Ένα ακόμα τραγούδι από τον μεγάλο Θανάση Παπακώνσταντίνου. Οι φωνές όλων αρχίζουν και διαπερνούν το μαγαζί φωνάζοντας για την άμοιρη ψυχή μας.

Μετά από λίγο έρχεται και ο «Πολεμιστής» ένα καινούριο τραγούδι του Γιώργου Καζαντζή, το οποίο ο Γόης του Θησείου έπαιξε απίστευτα. Ερωτικά, μυστηριακά…πολεμικά!

Από την παρέα μας πέρασε και ο Σωκράτης Μάλαμας μέσα από την φωνή της Μελίνας στο καινούριο τραγούδι «Λάθος δρομολόγια». Μουσική λοιπόν Σωκράτης Μάλαμας και στίχους Γιώργος Κλεφτογιώργος. Ακόμη μια εξαιρετική δουλειά . Αληθινός και ερωτικός Σωκράτης Μάλαμας.

Η Μελίνα μόλις τελείωσε το πρώτο πρόγραμμα και τα ηνία αναλαμβάνει ο Γόης με ξεχωριστές διασκευές σε αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια.

Το δεύτερο πρόγραμμα σιγά σιγά ξεκινάει και ξεσηκώνει τον κόσμο από κάτω. Παλιά λαϊκά τραγούδια. Που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει. Ποτό, χορός,τραγούδι και φυσικά πολλά χαμόγελα.

Λίγο πιο μετά η Μελίνα πάει να μας αφήσει με το λατρεμένο «Έρημα Κορμιά». Παρ’όλα αυτά ξαναγυρνάει στην σκηνή και μας χαρίζει τραγούδια που δεν μπορούσε να φύγει χωρίς να μην τα πει. Όπως το «Αερικό» καθώς και ένα πανέμορφο τραγούδι «Η πόρτα» του Παναγιώτη Μανουηλίδη.

Η Μελίνα αποχαιρετά δίνοντας υπόσχεση για αντάμωση και ένα μεγάλο χειροκρότημα την ακολουθεί. Εμείς δεν γίνεται να μην δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μελίνα Κανά και τον Γόη καθώς και το Down Town γι’ αυτή την όμορφη βραδιά που μας χάρισε.

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top