Οι M A G I C D E S P E L L στην Κ Υ Π Ρ Ο !

Στη Λευκωσία “ΕΞΑΝΤΑΣ”, την Παρασκευή 5/5
+ παρουσίαση του βιβλίου “…στο μέλλον” της Ντέπης Χατζηκαμπάνη
+ ΜΠΡΟΚ

Στην Αγία Νάπα “ALOT LIVE”, το Σάββατο 6/6

Στη Λεμεσό, μουσική σκηνή “ΚΥΚΛΟΣ”, την Κυριακή 7/5

Το αθηναϊκό γκρουπ επιστρέφει δυναμικά on tour, αφού ξεπέρασε το ατύχημα του ντράμερ που το κράτησε εκτός συναυλιακής τροχιάς το Χειμώνα που μας πέρασε. Αλλά η Άνοιξη ήρθε και οι MAGIC DE SPELL επιστρέφουν στη σκηνή με ένα full electric set “εφ όλης της ύλης”, που προοιωνίζει τις εμφανίσεις του Καλοκαιριού. Έτσι λοιπόν, στις 5,6 και 7 Μαίου, το συγκρότημα θα βρίσκεται στο νησί, για τρείς μοναδικές εμφανίσεις.

Τραγούδια που αποτέλεσαν ορόσημα τής ελληνικής σκηνής των 90’s όπως το “Sarajevo”, “Νίψον ανομήματα”, “Τέρμα το διάλειμμα”, “Εμένα οι φίλοι μου”, “Ο μαθητής”, “Ζεϊμπέκικο του rock”, “Ο λύκος της ψυχής μου”. Ή επόμενα όπως “κυρ Παντελής”, “Όταν νυχτώνει”, “Gala”, “Ο κλόουν”, “Οκ Πατέρα”, αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, μαζί με επιλεγμένες και “πειραγμένες” διασκευές, θα αποτελέσουν τη βάση του φετινού live set της μπάντας.

Εκτός αυτών, οι MAGIC DE SPELL διανύοντας μια πορεία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, ηχογραφούν στο studio και ετοιμάζουν κυκλοφορία νέων τραγουδιών τους, με υποσχέσεις για ανατροπές και εκπλήξεις!

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top