Οι Μέλισσες στο Ampitheatre Club | Πάστα Φλώρα

 

Ιούλιος μήνας και η Ρόδος στις πιο ζεστές τις μέρες. To βράδυ της Παρασκευής όμως ήταν από τα πιο δροσερά και ζωηρά μέχρι τώρα, και αυτό; Οφείλεται φυσικά στις Μέλισσες που εμφανίστηκαν στην εκρηκτική σκηνή του Amphitheatre club στην Λίνδο της Ρόδου.

Το νησί πήρε φωτιά χάρη στην ενεργητικότητα και την μαεστρία που έχουν οι Μέλισσες να χειρίζονται το stage αλλά και το κοινό. Παλιά και καινούρια τραγούδια, γνώριμα και αγαπημένα, διασκευές και χορευτικά ακολούθησαν μέχρι πρωίας και ακούστηκαν μέχρι την Ακρόπολη της Λίνδου.

Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε μα το σίγουρο είναι ότι διασκεδάσαμε με την καρδιά μας και αυτό χάρη στις Μέλισσες και τον όμορφο χώρο του Amphitheatre club. Highlight της βραδιάς αν και θα μπορούσαμε να πούμε κάθε λεπτό της, ξεχώρισαν οι μιμήσεις του frontman Χρήστος Μάστορας στο τραγούδι «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», αφού στην σκηνή έκαναν εμφάνιση μέσα από την φωνή του, ο Αγγελάκας, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κ.α.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν τραγουδούν οι Μέλισσες γίνεσαι πάλι παιδί, με χαμόγελο και αναψοκινισμένα μάγουλα από τον χορό και το τραγούδι. Ότι πιο όμορφο, δεν νομίζεις;

Ευχαριστούμε Μέλισσες. Ευχαριστούμε Amphitheatre club.

Ευχαριστούμε πολύ την Τζένη Πιπάκη για την φωτογράφιση

Για περισσότερες πληροφορίες για το Amphitheatre Club εδώ:  https://www.facebook.com/AmphitheatreClubOfficial/?fref=ts

See Also
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top