Βγαίνουμε… El Presidente στο Αιγάλεω; | Κωνσταντίνα Πελώνη

Γράφει η Κωνσταντίνα Πελώνη

Επισκεφθήκαμε μια μέρα του Οκτώβρη το όμορφο και καινούριο El Presidente στο Αιγάλεω. Έμεινα έκπληκτη από τον όμορφο χώρο που έχουν δημιουργήσει εκεί. Αρχικά, καθώς βρίσκεσαι στο στενό της Πανόρμου βλέπεις την όμορφη και ανακαινισμένη μονοκατοικία. Eνώ η είσοδος είναι πέτρινη με πολλά φυτά. Καθώς προχωράς μέσα, νιώθεις τη ζεστασιά και το φιλικό περιβάλλον από το προσωπικό, οι οποίοι σε υποδέχονται με χαμόγελα.

Εμείς αποφασίσαμε να καθίσουμε στον κήπο αφού η μέρα ήταν η κατάλληλη για να πιούμε τον καφέ μας στην καταπράσινη αυλή. Γεμάτος  λουλούδια, φοίνικες, μπουκαμβίλιες και χρώμα.. πολύ χρώμα! Ο εξωτερικός  χώρος του El Presidente, σίγουρα θα σε κάνει να τον ερωτευτείς.

Εκτός από καθημερινό στέκι μπορείς να το επισκεφθείς και το βράδυ. Οι ικανοί bartenders  δημιουργούν μοναδικά και προσεγμένα cocktail για εσένα και την παρέα σου. Η μουσική είναι χαλαρή τα πρωινά και το βράδυ μπορείς ν’ ακούσεις από funky, soul, jazz μέχρι rock.

Συχνά διοργανώνονται μουσικά live και εκδηλώσεις γι αυτό πρέπει να μπαίνεις στο facebook page ώστε να ενημερώνεσαι για το τι παίζει!

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/elpresidentegr/

Πανόρμου 18, Δήμος Αιγάλεω

 

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top