Αρρυθμίες Ζωής – Ελένη Κοσμίδου | Βιβλιοπαρουσίαση

‘Αρρυθμίες Ζωής’, της Ελένης Κοσμίδου. Μια ποιητική συλλογή, που όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια η συγγραφέας, θέλει να μας αφυπνίσει, να μας κάνει να αναλογιστούμε.

Και τα καταφέρνει σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό. Η ποιητική συλλογή ‘Αρρυθμίες Ζωής’ μιλάει με αλήθειες. Καταπιάνεται με θέματα που απασχολούν όλους τους ανθρώπους. Οι εσωτερικές σκέψεις για τον  έρωτα, τη πολιτική, τον  θάνατο και τις μεταφυσικές αναζητήσεις πλάθονται στο μυαλό της Κοσμίδου και μεταφέρονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς τον αναγνώστη.

Γνωρίζοντας πως ζούμε σε δύσκολες εποχές, σε ένα κόσμο που συνεχώς βάλλεται από παντού, οι περισσότεροι θα ψάξουν να βρουν το θετικό, το φως που ενδεχομένως να υπάρχει σε κάποια γωνιά. Η συγγραφέας αυτού του βιβλίου όμως, είναι εκεί για να μας υπενθυμίσει το σκοτάδι που υπάρχει γύρω μας.

Μέσα από το σκοτάδι της ζωής, όλοι οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη. Κάποιοι τα καταφέρνουν, ενώ άλλοι όχι και τόσο. Χρειάζεται δύναμη για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Η πραγματικότητα πολλές φορές μας ξεπερνάει, άλλωστε.

Αυτό είναι το μήνυμα που επιδιώκει να περάσει η Κοσμίδου, μέσα από την ποιητική της συλλογή. Υπόσχεται μάλιστα και ένα δεύτερο μέρος από τις σκέψεις της, αφού βέβαια αυτό το πρώτο, έχει καταφέρει να αφυπνίσει τη μεγαλύτερη μερίδα των αναγνωστών του.

Στη ζωή συνεχώς δημιουργούνται αρρυθμίες που οφείλεις να ξεπεράσεις. Διάβασε την ποιητική συλλογή αυτή και ίσως σε βοηθήσει.

‘Αρχή:

Κοίτα να δεις που τα σκοτάδια

έχουν και φως, έχουν σημάδια’.

 

Έφη Καράμπελα

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top