Brainfood Εκδοτική | Νέοι τίτλοι – Οκτώβριος 2020

Νέοι τίτλοι – Οκτώβριος 2020

.Σελ: 40 – Διαστάσεις: 24,1 Χ 24,7 – ISBN: 9786185488031 – Τιμή: 12,99€
Τα τρία Σούπερ ΓουρουνάκιαClaire Evans

Η συναρπαστική, ξεκαρδιστική συνέχεια της κλασικής ιστορίας  με τα Τρία μικρά γουρουνάκια. Ανακαλύψτε πώς τα καταφέρνουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον Κακό Λύκο και να είναι σούπερ ήρωες!

Tα Τρία Γουρουνάκια κατατρόπωσαν τον Κακό Λύκο και τον έστειλαν στη φυλακή! Οι κάτοικοι της Νεραϊδούπολης, ενθουσιασμένοι με τα νέα, τους ανακηρύσσουν σε Σούπερ Γουρουνάκια! Μια μέρα, ανακαλύπτουν ότι ξαφνικά λείπουν…  τούβλα από όλη την πόλη. Mαθαίνουν πως o Κακός Λύκος δραπέτευσε από τη φυλακή. Χμ! Μήπως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα; Θα προλάβουν άραγε να συλλάβουν τον υπεύθυνο πριν είναι πολύ αργά;
Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση  εδώ

.Σελ: 344 – Διαστάσεις: 14Χ21 – ISBN: 9789604366507 – Τιμή: 16,99€
Θανατηφόροι Σύντροφοι. Πως τα μικρόβια διαμόρφωσαν
την ιστορία μας
Dorothy HCrawford
Πρόλογος: Παναγιώτης Αρκουμανέας, πρόεδρος του ΕΟΔΥ
(ΟΞΥ POP SCIENCE)
Μια έκδοση του Οxford University Press
ΜΙΚΡΟΒΙΑ. Ήταν εδώ πολύ πριν από εμάς. Η ιστορία του ανθρώπου ήταν ανέκαθεν άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί τους. Ζουν ανάμεσά μας εξελισσόμενα διαρκώς, διαμορφώνοντας τον πολιτισμό μας μέσα από μολύνσεις, ασθένειες και πανδημίες. Οι μικροβιακές λοιμώξεις έχουν μειώσει πληθυσμούς και έχουν διαμορφώσει σε βάθος την ανθρώπινη ιστορία – και όσο αλλάζουμε τη στάση και τη συμπεριφορά μας απέναντί τους τόσο αλλάζουν και τα μικρόβια τη δική τους.
Περισσότερα για την έκδοση εδώ.
.Σελ: 400 – Διαστάσεις: 14Χ21 – ISBN: 9789604367221 – Τιμή: 16,99€
ΣΥΝΟΡΑ. Ανθρώπινες ιστορίες από την άκρη των Βαλκανίων
Κάπκα Κασάμποβα
Εισαγωγικό σημείωμα: Δρ. Αριστοτέλης Τζιαμπίρης,
καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Πανεπιστημίου Πειραιώς
Ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο τριεθνές, στην ορεινή βουλγαρική-τουρκική-ελληνική ζώνη, μέσα από την ιστορία, τους θρύλους, την πολιτική, τον πόλεμο, την οικογένεια και την καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Αύριο θα είσαι εσύ ο πρόσφυγας. Χθες ήμουν εγώ ο συνοριοφύλακας. Ο σκοπός των τειχών και των συνόρων είναι συνειδητός: να ανακόψουν την πορεία των άλλων. Όμως ο συμβολισμός τους είναι κυρίως υποσυνείδητος. Επειδή εμείς είμαστε οι άλλοι.
Περισσότερα για την έκδοση εδώ
Σελ: 608 – Διαστάσεις: 14Χ21 – ISBN: 9789604364459 – Τιμή: 19,99€
Αμερικανική ΨύχωσηBret Easton Ellis
(ΟΞΥ – ΞΕΝΟΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ)
Eπίμετρο: Σπήλιος Λαμπρόπουλος

Το πιο πολυσυζητημένο και διαβασμένο μυθιστόρημά του Μπρετ Ίστον Έλις μέχρι σήμερα. Μια σκληρή αλλά και επίκαιρη σάτιρα στα σύγχρονα αμερικανικά ήθη.
Στα τέλη της «χορτασμένης» δεκαετίας του ’80, ένας από τους δεκάδες νεαρούς γιάπηδες της Γουόλ Στριτ, αρχίζει να βυθίζεται στον ίλιγγο της παράνοιας, του νοσηρού εγκλήματος και του απόλυτου κενού.
Το “κακό παιδί” της αμερικανικής λογοτεχνίας, ομολογουμένως στην καλύτερη στιγμή του, δεν χάνει την ευκαιρία να εξαντλήσει όλο το συγγραφικό ταλέντο του περνώντας από κανονικό λογοτεχνικό ηλεκτροσόκ ολόκληρη τη «λαμπερή» πλευρά των σύγχρονων δυτικών ηθών, της υλιστικής ψευδαίσθησης και της κουλτούρας της υπερβολή.

Περισσότερα για την έκδοση εδώ

.Σελ: 512- Διαστάσεις: 14Χ21 – ISBN: 9789604367214 – Τιμή: 16,99€
Ο Κόσμος των ΒαμπίρSimon Clark
(ΟΞΥ ΚΟΛΑΣΗ)
Η αιμοσταγής παράδοση των μυθιστορημάτων τρόμου του Simon Clark, συνεχίζεται με κάτι ακόμα πιο τρομερό και απειλητικό για την ίδια την ανθρωπότητα: τον Κόσμο των Βαμπίρ.
Ένα μυθιστόρημα βαμπιρικής παράδοσης, ωστόσο με μια διαφορετική προσέγγιση. Έχουμε να κάνουμε με τους απέθαντους, κάτι  τρομερό και απειλητικό για την ίδια την ανθρωπότητα. Με στιλ στακάτο, κοφτό και διεισδυτικό, ο αναγνώστης βυθίζεται σε ένα σύμπαν εντελώς διαφορετικό,. Υπόγεια (κυριολεκτικά και μεταφορικά!) ρεύματα που καθορίζουν την ύπαρξή μας, τον κάνουν να αναρωτιέται για το αν θα αντικρίσει τον ήλιο την επόμενη κιόλας ημέρα. Ένα κείμενο που δύσκολα μπορεί να εγκαταλείψει πριν φτάσει στην τελευταία σελίδα.
Περισσότερα για την έκδοση εδώ
.Σελ: 128- Διαστάσεις: 12Χ20 – ISBN: 9789604366118 – Τιμή: 9,90€
4H.P. Lovecraft
Η σειρά των Απάντων του θεμελιωτή της λογοτεχνίας τρόμου συνεχίζεται .
Ο τέταρτος τόμος περιλαμβάνει τα διηγήματα Τρόμος στο Ντάνγουιτς
και Η κατάθεση του Ράντολφ Κάρτερ. Από τις εκδόσεις Οξύ θα κυκλοφορήσει όλη η σειρά των Απάντων σε 15 τόμους. Έχουν ήδη εκδοθεί ο τόμος #1, ο τόμος #2 και ο τόμος #3 
Περισσότερα για την έκδοση εδώ
.Σελ: 96 – Διαστάσεις: 14Χ21 – ISBN: 9789604363094 – Τιμή: 8,50€
Η ΜεταμόρφωσηFranz Kafka
H ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του Φραντς Κάφκα στη νέα σειρά ΟΞΥ ILLUSTRATED. Κλασικοί λογοτεχνικοί τίτλοι εμπλουτισμένοι με πρωτότυπες εικονογραφήσεις.
Ένα από τα πιο σημαντικά διηγήματα του 20ού αιώνα. Θεμελιώδες κομμάτι του έργου του Φραντς Κάφκα, η Μεταμόρφωση είναι ένας τεράστιος ζωντανός εφιάλτης που κρύβει όλη την ένταση και το μεγαλείο της φαντασίας του Τσέχου συγγραφέα. Η εικονογράφηση του σπουδαίου Αργεντίνου καλλιτέχνη Luis Scafati ζωντανεύει αξιοθαύμαστα την ατμόσφαιρα και τους χαρακτήρες της ιστορίας, προσκαλώντας τον αναγνώστη σε μια αξέχαστη περιπέτεια.
Περισσότερα για την έκδοση εδώ
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top