Εκατό – όλα όσα μαθαίνουμε σε μια ζωή

Εκατό – όλα όσα μαθαίνουμε σε μια ζωή

Εκατό – όλα όσα μαθαίνουμε σε μια ζωή

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:  Heike Faller

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ: Valerio Vidali

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Gift Book

ISBN: 978-618-5724-04-7

ΣΕΛΙΔΕΣ: 180

ΣΧΗΜΑ: 20,5 X 22,8

ΤΙΜΗ: 21,95€ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 6%)

Το βιβλιο

 

Τι έμαθες για τη ζωή στα 3 και τι στα 21; Τι στα 45, στα 65, στα 80 και ακόμα παραπέρα;. Πώς μπορείς να μοιραστείς αυτή τη σοφία με όσους αγαπάς; Το πρώτο φιλί, η αληθινή αγάπη, τα «δώρα» που φέρνει ο χρόνος…

Το Εκατό είναι ένα υπέροχο εικονογραφημένο ταξίδι στις στιγμές, στις απολαύσεις και στα μαθήματα που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη ζωή. Ένα βιβλίο για όλη την οικογένεια – ιδανικός σύντροφος για κάθε ηλικία.

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://issuu.com/keybooks4/docs/kb22_1_208_hundred_20x22.2_issuu

 

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Heike Faller είναι (μάλλον) κάπου στο μέσο της ζωής της. Είναι συντάκτρια του περιοδικού Zeit και αφιερώνει αυτό το βιβλίο στις ανιψιές της, Πόλα και Λότα, που ως μωρά τής έδωσαν την ιδέα και μετά από μερικά χρόνια τη βοήθησαν στην υλοποίησή της.

 

Ο ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Valerio Vidali είναι ένας Ιταλός εικονογράφος που ζει στο Βερολίνο. Είναι μικρότερος από τη Heike, αλλά μεγαλύτερος από τις ανιψιές της. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις δουλειές του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο, καθώς και για βιβλιοπαρουσιάσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κα Τώρου Ελένη στο e.torou@keybooks.gr.