Βιβλιοαπολογισμός 2019 – Εκδόσεις Κλειδάριθμος | Πάστα Φλώρα

Άλλη μια χρονιά τελειώσε, και εμείς, κάνουμε την ανασκόπησή μας! Δείτε παρακάτω τα βιβλία μας που ξεχώρισαν στις λίστες των best-sellers παγκοσμίως.
Βιβλία που αξίζουν το χρόνο σας και… μια θέση στη βιβλιοθήκη σας!
Το 2019 έκλεισε δυναμικά με δύο βιβλία μας να έχουν βραβευτεί ως τα καλύτερα της χρονιάς στα βραβεία αναγνωστών Goodreads

Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο το 61ο βιβλίο του Βασιλιά του τρόμου, Stephen King αναδείχτηκε ως το καλύτερο μυθιστόρημα τρόμου ενώ το νέο βιβλίο της Rachel Hollis, συγγραφέως του bestseller Κορίτσι Ξύπνα!, που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις μας εντός του 2020, βραβεύτηκε ως το καλύτερο non-fiction.

Παράλληλα βιβλία μας ξεχωρίζουν στις λίστες των bestsellers παγκοσμίως. Αναλυτικότερα στα bestsellers του 2019 στo Amazon Αμερικής μετράμε ήδη 10 τίτλους και συγκεκριμένα τα:

Αντίστοιχα στο Amazon Αγγλίας βρίσκουμε 4 τίτλους μας στα καλύτερα βιβλία του 2019 και συγκεκριμένα τα:

Επίσης, 5 βιβλία μας εμφανίζονται στη λίστα των Goodreads με τα 40 καλύτερα βιβλία που επιλέχθηκαν από λέσχες ανάγνωσης και πιο συγκεκριμένα τα

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις παραπάνω διακρίσεις των βιβλίων μας καθώς ενισχύουν την προσπάθειά μας να προσφέρουμε στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό βιβλία που έχουν σημειώσει παγκόσμια επιτυχία.

 

 

 

 

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 PASTAFLORAMAG.GR. ALL RIGHTS RESERVED | WEB DESIGNSELIDAMOU.GR
Scroll To Top